HT Hayat Anasayfa 2018 yılında Akrep burcunu neler bekliyor? | Astroloji

Bu sene kim ve ne olduğunuzu görecek, kendinizi iyi tanıyacak, neler başarabileceğinizi anlayacaksınız. Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak. İnsanları kolaylıkla etkilemeyi başaracaksınız. Öğrenme ve deneyim kazanmanın bir parçası olan bu süreçte, insanlardan ve kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz. 12 yılda bir gelen ve önünüzdeki 12 yılın konu ve olaylarını belirleyecek olan bu dönemde, şansın ayağınıza gelmesini beklemeyin. Kafanızda kurduğunuz, oluşturduğunuz plan ve projeleriniz varsa harekete geçin, uğraşın, yeni insanlarla tanışın, farklı yerlerde bulunun. Hayat size karşılığını en güzel şekilde verecek Akrepler!


Geleceğiniz adına şansla hareket edeceğiniz olan bu yılda yakın çevre sorumluluklarınız sizi biraz olsun bunaltabilir. Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki dönüşümler ve testler yüzünden hayatı biraz daha dar algılamanız mümkün. İşte tam da bu noktada Jüpiter’den alacağınız desteklerle hayatınızı yeniden yapılandırabilir, sorunları çok fazla gözünüzde büyütmeyebilirsiniz.


İş – Para - Kariyer

2018 yılında satış, reklam, pazarlama, bilişim, basın yayın, teknoloji, ulaşım, iletişim işlerinizde önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Bu alanlarınızda kontrollü ve biraz da sistemli ilerlemek önemli olacak. Eğer sorumluluklarınızı iyi üstlenir, disiplinli bir şekilde girişimlerinizi gerçekleştirirseniz bu sene sizi kimse tutamaz sevgili Akrepler.


07 Ocak'ta hayatınızda maddi yönden sizi havalara uçuracak, tam da istediğiniz gibi bir anlaşma veya teklif ayağınıza gelebilir. Kendinizi birçok açıdan keyifli göreceksiniz. 31 Ocak'ta gerçekleşen Tam Ay Tutulması, kariyer ve iş alanlarınızda, toplumsal statünüzde önemli ve beklenmedik değişimleri ve olayları karşınıza getirebilir. Kariyerinizde bir üst noktaya geçebilir ve değişik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 20 Mart ve sonrasında iş hayatınızda kendinizi ortaya koyacaksınız. Sorunlarınıza çözüm bulmak, doğru şekilde konuşmak, iletişime geçmek için harekete geçin.


16 Nisan’da oluşan Yeniay iş hayatınızı hareketlendirecek. Bir gün önce Merkür’ün düzelmiş olması kozlarınızı artırıyor. Önemli işleriniz için işte şimdi bu Yeniay zamanını ve sonraki dönemi kullanın. 18 Nisan’da farklı ve yeni iş teklifleri altında olabilirsiniz. İletişim alanlarınızda üstlendiğiniz sorumlulukları eskisi gibi üzerinize almak kolay olmayabilir. Yakın çevre ilişkilerinizde bozulan konu ve olayları yeni iş fırsatlarıyla dengelemek isteyebilirsiniz. Mayıs başında ortak parasal işlerinizde bazı aldanmalara açıksınız. Riskli adımlardan 07 Mayıs’ta uzak durmaya çalışın. 29 Mayıs’ta oluşan Dolunay'da elinize para geçebilir. Kendi kazançlarınıza odaklanabilir ve parasal dengenizi sağlamaya çalışabilirsiniz. 30 Mayıs’ta Merkür’ün ortak para alanlarınıza girmesiyle birlikte sorunlarınıza çözüm üreteceğiniz 15 günlük bir süreç başlıyor.


13 Haziran’dan sonra kariyerinizde güzel ve organizasyon gücü yüksek ilişkiler içine gireceksiniz. Önemli insanlarla tanışabilir, üstlerinizle aranızdaki bağlantıyı kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinizi göstermekten mutluluk duyacak, toplum insanı olmaktan zevk alacaksınız. 13 Temmuz’da oluşan Parçalı Güneş Tutulması, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla yapılacak girişimler, ticaret, ithalat, ihracat, hukuki konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir. Bu alanlarda hızlı ve beklenmedik gelişmeler altında olacaksınız.


11 Ağustos’ta gerçekleşen Güneş Tutulması, kariyerinizde önemli adımları karşınıza getirecek. İş hayatınızda bir terfi ve önemli bir adım söz konusu olabilir. Ya da kariyerinizde başka olasılıkların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Hızlı ve beklenmedik olaylara açık olun. 25 Eylül’de oluşan Dolunay iş ve günlük koşturmalarınız, rutininizde bir takım duygusal sıkışmaları karşınıza getirebilir. 31 Ekim ve sonrasında maddi konularda becerileriniz artabilir. Para işlerinizi yatırıma dönüştürmek, ticari bağlantılar yapmak için harekete geçebilirsiniz.


07 Kasım’da oluşan Yeniay ile birlikte önemli işlerinizdeki başlangıçlarınızı devreye sokacaksınız. Bu işler ortaklı atılacak, özel hayatınızı düzenleyecek adımlar olmamalı sevgili Akrepler. 08 Kasım ve sonrasında maddi konularda çok şanslı bir döneme merhaba diyebilirsiniz. Jüpiter para kazanımlarınızı artıracak, 1 yıl boyunca maddi gelirlerinizde önemli bir gelişme, bollaşma yaşanabilir. 22 Aralık’ta oluşan Dolunay seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, eğitim, yeni gelecek fırsatlarınızı artıracak. Bu tarihlerde karşınıza gelecek olan fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. Siz yine de parasal konularda gerçekçi adımlar atmaktan çekinmeyin sevgili Akrepler.


Aşk – Evlilik - İlişkiler

Yaz aylarında aile alanlarınızda gerileyen Mars, Ağustos ortasına kadar sorunları hayatınıza taşısa bile Jüpiter'den alacağınız güzel etkileşimlerle bu yıl ilişkilerden yana şanslı olacaksınız. Hayatınızda bir insan yoksa bu yıl fırsatlar size uzun vadeli bir ilişkinin kapısını açabilir. 18 Ocak’tan sonra ailenizdeki insanlarla bağlarınızı güçlendireceksiniz. Sevdiğiniz insanlarla konuşabilir, onlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Evinize yeni eşyalar alabilir, dekorasyon, boya, badana, tamirat veya tadilat işlerinize yönelebilirsiniz. Evinizde misafir ağırlayabilirsiniz.


11 Şubat itibarıyla sevginizi özel hayatınızda göstereceksiniz. Aşka olan düşkünlüğünüz artabilir. Sevme ve sevilme ihtiyacınızı karşılayacak ve sizi besleyecek önemli ilişkiler içine gireceksiniz. Çocuğunuz varsa ona olan ilginiz artabilir. Sanatsal işlerinizdeyse yaratıcılığınızı konuşturacaksınız. 16 Şubat’ın ilk saatlerinde oluşacak Parçalı Güneş Tutulması, aile hayatınızda hızlı ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Sevgi dolu etkileşimlerle aile hayatınızda, yuvanızda dengeyi sağlayabilir, bu tarihten sonra evlenmeyi ve yuva kurmayı düşünüyorsanız işlerin rahat ilerlediğini görebilirsiniz.


Mart ayı aşk dolu, keyif dolu, anlayış dolu etkilerle başlıyor sevgili Akrepler. Hayatınızın amacı ve anlamı aşksa bu ay kendinizi bulutların üzerinde uçuyormuş gibi hissedebilirsiniz. 01-02-04 Mart bu anlamda şans rüzgarlarının sizin için estiğini göreceksiniz. 20 Nisan itibarıyla kendinizi özel ilişkilerinize adayabilirsiniz. Kendinizi başkalarının gözünden görmek isteyecek, onay almadan adım atmayacaksınız. Hayatınızdaki insanın fikir ve düşüncelerine göre hayatınızı şekillendirebilirsiniz. 29 Nisan’da yakın çevrenizdeki insanlar özel ilişkinizi ve işbirliklerinizi onaylarken, 30 Nisan’da oluşan Dolunay hayatınızda önemli duygusal kararları hızlandıracak. Davranışlarınız, görüntünüz, sağlığınız ve hayatınızda önemli adımlar atacaksınız.


16 Mayıs’tan sonra enerjinizi ailenize ve ev konularına harcayacaksınız. Bu alanlarınızda önemli uğraşılarınız devrede olurken, bağımsız yapınızla ailenizdeki insanlarla sürtüşmelere de hazırlıklı olmalısınız. Özel hayatınızda riskli adımlardan kaçının. Yapılan her şeyi özgürlüğünüze bir engel olarak algılayabilirsiniz. 26 Haziran’dan sonra ev ve aile alanlarınızda enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Geri gitmeye başlayan Mars, ailenizle bazı sürtüşmeleri ve sıkıntıları ortaya koyabilir. Aile hayatınızdaki erkeklerin hayatındaki sorunlar daha görünür olabilir ve onlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.


27 Temmuz’da oluşan Tam Ay Tutulmasıyla beraber ailevi ilişkilerinizde hızlı ve tedirgin edici bir şekilde gelişen durumlar söz konusu olabilir. Yine aileyle ilişkiler adına koparıcı ve huzursuz etkiler altında olabilirsiniz. Ağustos başında ev, ailenizde önemli değişimler, özel hayatınızda bazı risk içeren olaylara açıksınız. Partnerinizle anlaşmak kolay olmayabilir veya onun kariyeriyle ilgili konular yüzünden aile hayatınızda huzursuzluklar yaşanabilir. Özel hayatınızda ani kararlar almamaya çalışın. 09 Eylül’den sonra kendinize, dış görüntünüze önem vereceksiniz. Sosyalliğiniz artabilir, tutkulu, derin, şüpheci yönlerinizi dengeleyebilirsiniz, özel hayatınızda ve kişisel adımlarınızda göz doldurabilirsiniz.


24 Ekim’de gerçekleşen Dolunay'da özel hayatınızda anlık duygusal kararlara açıksınız. Aniden bir ilişkiye başlama, bitirme, taşınma, ortaklı işe adım atma veya bitirme gibi etkiler devrede. Sakin olmaya çalışın. Kasım başında eski aşklarınızla, ilişkinizle ilgili konular kafanızı kurcalayabilir. Bu konuları çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Bazı davranışlarınızın ilişkiniz önündeki en büyük engel olduğunu farkedebilirsiniz. 02 Aralık’ta Venüs’ün sizin burcunuza geçmesiyle beraber ilişkileriniz gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Kendinizle bağlantınızı kuvvetlendireceksiniz. Gezmek, dolaşmak, keyif yapmak önem kazanıyor.


Sağlık

Bu sene Jüpiter sağlığınızla ilgili konularda size göz kırpıyor. Kendinizle olan bağlantınız kuvvetli olacak yalnız kötü alışkanlıklarınız varsa daha önceki dönemlerde kendinize iyi bakmadıysanız önce bazı sıkıntıların büyüdüğünü görebilirsiniz. 09 Mart-10 Temmuz tarihleri arasında sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Yine yaz döneminde Haziran sonunda devreye giren Mars gerilemesinde sağlığınızın üzerine düşün. 23 mart itibarıyla 15 Nisan’a kadar sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş alanlarınızda yaşayacağınız sıkıntılar sağlığınızda da sorunlara neden olabilir. Zorlanabilirsiniz. 25 Eylül’de oluşan Dolunay iş ve günlük koşturmalarınız, rutininizde bir takım duygusal sıkışmaları karşınıza getirebilir. Sağlığınıza bu dönemde ekstra özen göstermelisiniz.


Eğitim

Bu sene Satürn’ün ilk, orta, lise alanlarınızda bulunması sıkı bir çalışma hayatına entegre olmanız gerektiğini gösteriyor sevgili öğrenci Akrepler. Bazı konuları öğrenmekte zorlanabilir, sevdiğiniz derslerinizle aranıza mesafe koyabilirsiniz ama disiplinli olur, gereken azmi gösterirseniz çok büyük başarılar sizi bekliyor. 19 Mayıs’tan sonra derslerinizin, eğitim hayatınızın üzerine düşebilirsiniz. Öğrenmekten, başkalarına faydalı olup öğretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Doğru ilişkilerle öğretmenlerinizle doğru bir iletişim içine girebilir ve sınavlarınızdan güzel sonuçlar alabilirsiniz.


13 Temmuz’da oluşan Güneş Tutulması ile birlikte yüksek eğitim, yabancı ülkede alınacak bir eğitimin kapıları hızlı bir şekilde aralanabilir. Üniversite sonuçlarıyla beraber başka bir ülkeye veya şehre gitme konuları hızlanabilir. 22 Aralık’ta oluşan Dolunay, eğitim, yeni gelecek fırsatlarınızı artıracak. Bu tarihlerde karşınıza gelecek olan fırsatlar yüzünüzü güldürebilir.





YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!

İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.