X

Bayramın ikinci günü aktif olan Mars - Uranüs olumlu etkileşimiyle yeni aktiviteler, oluşumlar açısından oldukça güzel bir gün olacak. Günlük rutin işler bizi sıkabilir, kendimizi sınırlayan görev ve sorumluluklardan kurtularak hareket edeceğiz. Bu da bize farklı konular için rahat davranma ve risk alma imkanını sağlayacak.


Hande Kazanova'dan burcunuzun günlük yorumu


Koç Burcu: Bugün aşk hayatınızda şanslı etkileriniz olacak. Yine yaratıcılığa ve sanata dayalı işlerinizde kolay harekete geçebilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda bu bayram abartılı, duygusal tavırlarınız devrede olabilir.


Boğa Burcu: Ailenizle ilgili konularda eski oluşumlar gündeme gelebilir. İşlerinizi rahat organize etmek için uygun koşullar altında olabilirsiniz. Sevdiklerinizle haberleşmeye, irtibat halinde olmaya önem vereceksiniz.


İkizler Burcu: Bugün sosyal çevreniz ve yakın çevre konularında şanslı bir gün olacak. Geleceğe dair işleriniz için planlar yapabilirsiniz. Akraba veya kardeşlerinizle bir arada olacak, maddi konularda harcamalar yapacaksınız.


Yengeç Burcu: Maddi konularda yeni oluşumlar için güzel etkiler altında olacaksınız. Parasal konularda her zamankinden farklı düşünmek ve davranmak size kazandırabilir. Özel hayatınızda, bu bayram sevdiklerinizle keyfiniz yüksek olabilir.


Aslan Burcu: Tatilinizde veya seyahatlerinizde yaratıcılığınız yüksek olacak ve hayata farklı gözlerden bakıyor olacaksınız. Girişimleriniz için gereken gücü ve farklı fırsatları yakalayacaksınız. Yapılması gerekenlere bu bayram el atabilirsiniz.


Başak Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi konulara yaklaşımı sizi de heyecanlandıracak. Para harcamalarınız artabilir. Özel hayatınızda veya çocuğunuzla olan paylaşımlarınızda ipin ucunu çok kaçırmayın.


Terazi Burcu: Sosyal çevrenizde şans sizden yana gözüküyor. Her zamanki tavırlarınızdan farklı davranacak, yeni oluşumlar içinde yer alacaksınız. Özel hayatınızda da rahat ve esnek tavırlarınızla partnerinizle hem kendi, hem de onun isteklerine kulak vereceksiniz.


Akrep Burcu: Büyümek ve kendinizi geliştirmek önem kazanıyor. Bayram olsa bile kafanızda oluşturacağınız planlar, bayram sonrası iş hayatınızda işinize yarayabilir. Yakın çevrenizle irtibat halinde olacağınız bu bayram keyfiniz yüksek.


Yay Burcu: Dış ortamlara bağlı işlerinizde, seyahat, eğitim alanlarınızda özel ve sizi harekete geçiren farklı şanslara sahip olabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz sizi tatmin etmeyebilir ve önemli değişimlerin ihtiyacını görüp karşılayabilirsiniz.


Oğlak Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızın ortaklaşa harcamalarında yeni yöntemler ortaya çıkabilir. Günlük rutin işlerden sıkılabilir, sizi harekete geçirecek alanlara yönelebilirsiniz. Değişik fırsatlar işinize yarayabilir.


Kova Burcu: Sevdiğiniz insanla iletişiminizde taze ve yeni alanlar ön plana çıkacak. Ortaklaşa hareket etmekten mutluluk duyacaksınız. Kendi içinize dönüksünüz ve devamlı bir şeylerle uğraşma ihtiyacındasınız.


Balık Burcu: Yaptığınız işlerin karşılığını farklı ve güzel bir şekilde almaya müsait olacaksınız. Oldukça yaratıcı, rahat ve keyifli geçecek olan gününüz, akşam saatlerinde yerini hareketli ve telaşlı koşturmalara bırakabilir.


Astroloji ile ilgili tüm içeriklerimiz için tıklayın!


Kristin Demirci'nin yazıları için tıklayın!