HT Hayat Anasayfa Balık burcunun özellikleri nelerdir? | Astroloji

Balık burcunun grubu: Su

Balık burcunun yönetici gezegeni: Jüpiter

Balık burcunun rengi: Yeşil

Balık burcunun uğurlu taşı: Ay taşı

Balık burcunun şanslı sayısı: 3

Balık burcunun şanslı günü: Perşembe

Balık burcunun kişilik özellikleri nelerdir?

  • Şefkatli

  • Romantik

  • Yaratıcı

  • Uyumlu

  • Verici

  • Kararsız

  • Sezgisel

Balık burcunun kişilik özelliklerine dair daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız: 10 maddeyle Balık burcu!


Balık burcu iş hayatında nasıldır?

Balıklar, hayal güçleri nedeniyle dünyayı çoğu kişiden farklı görürler. Sonuç olarak, maddi kazanç için değil, başkalarının uyanmasına yardım etmek istedikleri için başkalarının gelişmesine ve büyümesine yardımcı olan kariyerlere çekilirler. Çoğunlukla, iş meseleleri söz konusu olduğunda Balıklar sempatiktir ancak iş arkadaşları onları zorladıklarında rekabet edebilirler. Balık kendini işine adamış olsa da, kariyerleriyle ilgili olmayan bir hobiye sahip olmaları da önemlidir. Gerçeklerden kaçmalarına yardım eden ve ruhsal olarak besleyici bir şeye ihtiyaç duyarlar.


Balık burcu aşk hayatında nasıldır?

Bir Balık âşık olduğunda bu oldukça açıktır. Sevdiklerine kraliyet ailesi gibi davranmaya ve bağlılıklarını ifade etmek için tüm sevgi dillerini kullanmaya eğilimlidirler. Balıklar, hayal gücüyle gerçeği sevdikleri şekilde harmanlayan yaratıcı âşıklardır. Tutku için can atıyorsanız, bunu bir Balık burcundan bekleyebilirsiniz. İnsanlar hakkında ne hissettiklerini bilirler ve nadiren fikirlerini değiştirirler. Hislerini sonuna kadar götürmeyi severler.


Balık burcunun en çok anlaştığı burçlar hangileridir? Balık burcunun diğer burçlarla ilişkisi nasıldır?

Balık burcu Koç burcuyla nasıl anlaşır?

Bu eşleşme zor olabilir ama güzel sonuçlanabilir. Koç, her zaman Balık’ın gerçekte kim olduğunu merak eder, derinliklere inmeye çalışır. Balık, daha doğrudan yaşayan ve daha az hayalperest olan Koç'a zor görünebilir. Bu iki burç komşudur ancak mizaç olarak tam tersidir.


Balık burcu Boğa burcu ile nasıl anlaşır?

Son derece romantik bir eşleşme! Bu iki burç fiziksel çevrelerine ve hayallerine yönelirler. Birlikte yaşıyorlarsa, evleri rahat ve programları dolu olacaktır.


Balık burcu İkizler burcu ile nasıl anlaşır?

Bu ilişkide hayal kırıklıkları artabilir çünkü Balık kalbiyle liderlik etme eğilimindedir ve İkizler mantıkla bakar. Her ikisi de doğası gereği değişkendir, bu ikisi kesinlikle diğerinin ihtiyaçlarına göre şekillenebilir. İkizler, Balık burcunun benzersiz sanatsal doğasından güçlü bir şekilde etkilenir ve hayalperest partnerinin doğuştan gelen güzelliğini sergilemeye bayılır.


Balık burcu Yengeç burcu ile nasıl anlaşır?

Yengeç, Balık burcunun özgür ruhlu doğasından büyülenebilir. Bu ikili, diğerine koşulsuz güvenir, her şeyi, özellikle de en içteki umutlarını ve özlemlerini paylaşır. Uyarı gerektiren tek konu, ara sıra birbirlerinden uzaklaşıp nefes almalarıdır yoksa bir sevgi denizinde boğulabilirler!


Balık burcu Aslan burcu ile nasıl anlaşır?

Aslan, Balık burcunun hayata bakış açısını sever. Her iki burç da doğası gereği son derece hassastır ve bu ilişki yoluyla duygusal olarak gelişebilir. Bu su ve ateş burcu eşleşmesi, Balıklar da ihtiyaçlarını dile getirirlerse yürüyebilir.


Balık burcu ile Başak burcu nasıl anlaşır?

Aynı eksende yer alan bu zır burçlar, garip bir şekilde mükemmel bir çift oluşturabilir. Başak, Balık burcunun tuhaf hayallerine ve vizyonlarına temel olabilecek bir pratiklik sağlar. Her biri, eksik oldukları için diğerine hayranlık duyar. Onları güçlü kılan farklılıklarıdır.


Balık burcu ile Terazi burcu nasıl anlaşır?

Her ikisi de estetik şeylere ilgi duyan Terazi ve Balık, ortak müzik veya sanat sevgileriyle bir araya gelebilir. Yaratıcı yönleri ve sanatsal doğaları onları birbirine bağlar ancak Terazi Balık'a eleştirel bir gözle baktığında sürtüşmeler olabilir. Eleştiri, en iyi niyetle yapılsa bile, Balık burcunu uzaklaştırabilir.


Balık burcu ile Akrep burcu nasıl anlaşır?

Bu mükemmel eşleşmede Akrep, Balık'ın gizemli doğası tarafından çekildiğini hisseder ve Balık, duyguları konusunda onlara rehberlik etmesi için Akrep'e güvenir. İkisi de hayatlarında ilerlemek için sezgilerini kullanır.


Balık burcu ile Yay burcu nasıl anlaşır?

Hem Balık hem de Yay, Jüpiter tarafından yönetilir. Yay daha çok bir entelektüeldir, Balık ise şeylerin sanatsal yönüyle ilgilenir. Bu iki burç birleştiğinde Yay kendini evinde hisseder ve anlaşılır. Tek sorun, kendilerini geride kalmış hissedebilen hayalperest Balıklardan daha hızlı hareket etmeleridir.


Balık burcu ile Oğlak burcu nasıl anlaşır?

Bu eşleşme, Oğlak burcunun mükemmeliyetçi zihniyetini bırakıp gitmesine izin verir. Her ikisi de kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayacak olan bağlılık fikrine bağlılar. Diğerinin gemide olup olmadığı konusunda endişelenmelerine gerek yoktur, bundan emindirler.


Balık burcu ile Kova burcu nasıl anlaşır?

Bu idealist ikili, sanat, müzik ve dans gibi sanatsal çabaları birlikte sürdürmeyi seçerek yaratıcılık yoluyla bağlarını kutlar. Balık ve Kova, büyük ve olumlu düşünmeye eğilimlidir, bu yüzden bu komşu burçlar harika bir eşleşmedir.


Balık burcu ile Balık burcu nasıl anlaşır?

Ne rüya gibi bir çift! İki Balık, sıcak duygular ve kaprislerle dolu kendilerine ait bir gerçeklik yaratır. İkisi romantik aşk ilişkilerine kendilerini etraflarındaki tüm dünyayı unutacak kadar kaptırmadıkları sürece bu harika bir eşleşme olabilir.


Balık burcu ünlüler

Dünyaca ünlü Balık burcu ünlüleri arasında Rihanna, Marlon Brando ve Daniel Craig bulunurken Balık burcu olan Türk ünlüler arasında Beren Saat, Gülse Birsel ve Nejat İşler sayılabilir.


Balık burcu kadını nasıldır?

Balık burcunu tanımlayan iki kelime şefkatli ve olgundur. Bir Balık kadını ne kadar derli toplu görünse de, ruhunun derinliklerinde küçük bir panik vardır ve onu asil bir insan olmaya götüren de tam olarak bu enerjidir, bunu aşma cesaretine sahiptir. Balık kadınları, gözlem ve deneyimlerden zengin bir bilgi birikimi geliştirir. Balık kadınları yükümlülüklerini yerine getirmeyi önemser ve çoğu durumda, diğer insanların geçim kaynaklarının kendilerine bağlı olduğu alanlarda çalışırlar. Sonuç olarak, topluluklarından muazzam miktarda baskı hissedebilirler. Her şeyi halletmeleri gerektiğine inanırlar ki bu son derece yorucu olabilir. İş ve yaşam dengesiyle mücadele edebilseler de Balık kadınları ideal âşıklardır. Birlikte müzik dinleyebileceğiniz, bulutlara bakıp rahatlayabileceğiniz bir sevgili istiyorsanız, Balık kadını tam da yanınızda olmasını istediğiniz kişidir.


Balık burcu erkeği nasıldır?

Balık burcu belki de en yaratıcı burçtur. Doğal olarak sanatsal bir zihne sahiptir ve ister tam zamanlı bir şair, ister sadece en büyüleyici karalamaları yapıyor olsun, Balık dostunuzun güçlü bir hayal gücü vardır. Bir de hassas tarafı var. Empatik, duygularıyla temas halinde ve her zaman konuşmaya hazır ama bu aynı zamanda, başkalarının farkına bile varmadığı küçük bir yorum yüzünden duygularının incindiği anlamına da gelebilir. Mükemmel hayal gücü, aynı zamanda kalıcı olarak kafası bulutlarda... Bu harika olabilir ama aynı zamanda buluşmaya zamanında gelmek gibi sıradan günlük şeyler konusunda pekiyi olmadığı anlamına da geliyor.


Balık burcunun seks hayatı nasıldır?

Son derece hassas Balık burcunun seks hayatını merak ediyorsanız: Balık burcunun seks hayatı nasıldır?


Balık burcu nasıl anne olur?

Empati, Balık burcu bir annenin göbek adıdır ve çocuklara şefkat göstermek onların doğasıdır. Balık burcu bir annenin gözünde bir çocuk yanlış yapamaz ve çocuklarının başarılarını ilk övecek ve onları yolun her adımında şımartacak ilk kişi onlar olacaktır. Balık burcu anneler, anne olmanın her yönüne değer verir ve küçüklerinin iyi bir öz-değer duygusuyla büyümelerini sağlamak için çocuklarıyla ellerinden geldiğince çok zaman geçirirler. Yakınlarını korumak, bir Balık annesi için çok önemlidir ve biri çocuklarıyla uğraşmaya çalışırsa, sert tarafları hızla ortaya çıkabilir. Balık bir annenin çocukları, annelerinin arkalarını kolladığından asla şüphe duymazlar ve birinin onlara saldırdığını düşünmek için herhangi bir neden varsa, bu koruyucu taraf her zaman ortaya çıkar. Balık bir annede sanatsal olan her şeye karşı bir yetenek yaygındır ve bunu çocuklarına her fırsatta sanat, kültür, müzik ve yemekle tanıştırarak aktaracaktır.


Balık burcu nasıl baba olur?

Balık babaları, duygusal yönlerini göstermekten korkmazlar. Çocuklarının dönüm noktalarına ve "ilklerine" ilişkin hikâyeleri sık sık anarlar ve çocuklarını başarılarıyla gurur duyarlar. Çok sadık olan Balık erkeği baba olduğunda şefkatli doğasıyla tanınır. Balık burcu babalar, çocuklarının ağladığını görmekten gerçekten hoşlanmazlar çünkü onlar da duygusal ve hassastırlar ve en ufak bir şey için çocukları için üzülüyor gibi görünebilirler. Bununla beraber sezgisel ve anlayışlıdırlar, bu nedenle çocuklarında bir sorun olup olmadığını anlama ve onlara yardım etmek için neler yapabileceklerini anlama konusunda iyi bir kavrayışa sahiptirler. Pratik bir düşünür olduğu için, çocuğunun karşılaşabileceği herhangi bir soruna çözüm bulma ve başa çıkma mekanizmaları konusunda harikadır ve büyüdükçe onlara sağlam tavsiye ve destek vereceğine güvenilebilir. Balık erkeği çok sert bir baba değildir ve bazen çocuklarını disipline etmekten rahatsız olur. Bazen onlara biraz fazla özgürlük veriyormuş gibi görünebilir. Dikkatli olun, çocukları bu zayıflıktan yararlanmayı bile öğrenebilir!


Referanslar:

"Pisces sun sign: Personality traits, love compatibility and more". Şuradan alındı: https://www.today.com/life/astrology/pisces-personality-traits-rcna72001 (23.02.2022). Lisa Stardust.

"Everything You Need to Know About Dating a Pisces Man". Şuradan alındı: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a25621680/pisces-man-personality-traits/ (04.01.2022). Jake Register.

"Read This Before You Ask Out a Pisces Woman". Şuradan alındı: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a39078992/dating-a-pisces-woman/ (16.02.2022). Monisha Holmes.




YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!

İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.