HT Hayat Anasayfa Başak burcunun özellikleri nelerdir? | Astroloji

Başak burcunun grubu: Toprak

Başak burcunun yönetici gezegeni: Merkür

Başak burcunun rengi: Açık mavi

Başak burcunun uğurlu taşı: Mavi safir

Başak burcunun şanslı sayısı: 5

Başak burcunun şanslı günü: Çarşamba

Başak burcunun kişilik özellikleri

  • Detaycı

  • Nazik

  • Mantıklı

  • Mükemmeliyetçi

  • Çalışkan

  • İnatçı

Başak burcu iş hayatında nasıldır?

Başak burçlarını çalışma hayatında şikâyet ederken pek göremezsiniz. Çalışmak, onlar için bir gerekliliktir ve başkalarının sıkıcı bulduğu işleri yapmaya dahi gönüllü olabilirler. Bir organizasyon düzenlemek Başak burçları için en tatmin edici işlerden biridir. Bir şeyleri daha iyi bir hale getirmeyi severler. Meslektaşlarıyla kişisel bağlar kurmayı severler ve herkesin iyi olduğundan emin olmak isterler. Ofis dedikodularıyla ilgilenmezler ve iş hayatlarını samimi ancak profesyonel tutmaya çalışırlar. Sırrınız bir Başak’la güvendedir. Grup çalışmalarında herkesi neşeli tutmaya çalışırlar ve yenilikçi bakış açılarıyla herkesi yukarı taşımayı başarırlar.


Başak burcu aşk hayatında nasıldır?

Başak burçları, ciddi bir ilişki söz konusu olduğunda oldukça seçici davranırlar ancak o kişiyi bulana dek farklı insanlar tanımaktan geri durmazlar. Durulmaları ve tek bir kişide kalmaları zor olabilir, ancak bir kez bu karara vardıklarında, sonunu getirmeye çalışırlar. Oldukça titiz ve seçici oldukları için flört ve ilişki hayatları eleştirilebilir ancak sonunda aradıklarını buldukları zaman inanılmaz derecede sadıktırlar ve ilişki içerisindeki çatışmalar onları aşklarına inanmaktan vazgeçiremez. İlişkilerin emek gerektirdiğini son derece farkındadırlar. Bir Başak sizi sevdiğinde, bunu hemen anlayabilirsiniz: Emek harcamaya yatkın doğalarını dikkat çekmek ve sevgiyi göstermek için kullanırlar. Bununla birlikte, çabalarının karşılıklı olmasını beklerler, bu yüzden bir Başakla beraberseniz siz de bir adım attığınızdan emin olun.


Başak burcunun en çok anlaştığı burçlar hangileridir? Başak burcunun diğer burçlarla ilişkisi nasıldır?

Başak burcu Koç burcuyla nasıl anlaşır?

Başak konfor alanlarından çıkmaya istekli ise bu son derece dönüştürücü bir beraberlik olabilir. Her iki burç da bu ilişki içinde gelişebilir ve birbirlerinin yardımıyla yüksek bir ivmeyle büyüyebilir. Eğer gelişmekten ziyade daha haklı çıkmaya çalışırlarsa, ilişki sinir bozucu bir hal alabilir.


Başak burcu Boğa burcu ile nasıl anlaşır?

Başak ve Boğa ömür boyu en yakın arkadaş olabilirler! Bu burç bir araya geldiğinde, kahkaha ve sohbet için sonsuz fırsat bulacaklar. Yiyeceklerden film seçimlerine kadar her şeyde tuhaf benzerliklere sahip olduklarından vakit geçirmek konusunda sorun yaşamazlar.


Başak burcu İkizler burcu ile nasıl anlaşır?

Aynı gezegeni paylaştıklarından bu iki burcun her zaman konuşacak çok şeyi olur. İkisi arasındaki fark, Başak'ın daha entelektüel ve İkizlerin daha cana yakın olmasıdır. Bir araya geldiklerinde, meseleleri derin bir düzeyde analiz eder ve kavrarlar.


Başak burcu Yengeç burcu ile nasıl anlaşır?

Bu iki burç arasında arkadaşlık çok kolay gelişir çünkü ikisi de diğerine en iyi ihtimalleri yaşamaları ve hayallerine doğru ilerlemeleri için ilham verirler. Her zaman birbirlerine yeni fikirler verip diğerini kollarlar. Aralarında veya ilişkilerindeki aksiliklere takılmadan, sonsuz bir güven duygusu yaratırlar.


Başak burcu Aslan burcu ile nasıl anlaşır?

Bu komşu burçlar birbirlerinin en iyi arkadaşı olabilir ancak birbirlerine karşı açık olmak için biraz çabalamaları gerekir. Aslan, Başak'ın hissettirdiklerini severken, Başak bu ateş burcunun duygusal yaşamlarına getirdiği manevi iç görü ve gelişim için minnettardır.


Başak burcu ile Başak burcu nasıl anlaşır?

İki Başak, aynı burcu paylaştıkları için birbirlerinin ihtiyaçlarını ve arzularını yansıtabilir. Aynı duygusal ve entelektüel doğayı paylaşırlar. Birlikte, gelecek nesillerin çiçek açmasına yardımcı olabilecek sabır ve anlayışla daha iyi bir dünya yaratmak isteyeceklerdir.


Başak burcu ile Terazi burcu nasıl anlaşır?

Başak açık ve pratiktir, bu yüzden Terazi’nin üstü kapalı istekleri kafalarını sık sık karıştırır. Bununla birlikte, Başak, uzun vadede bu karışıklığı aşabilecek sağlam tavsiyeler ve güvenlik duygusu için Terazi’ye bağlıdır. Terazi, Başak'ı sevdiğini ve anladığını hissettirdiği sürece ilişki yürüyecektir.


Başak burcu ile Akrep burcu nasıl anlaşır?

Akrep'leyken, Başak kendini açmak ve iç dünyasını göstermek konusunda çok zorlanmaz. Bu çift, kolaylıkla yıllar boyunca birbirini iyileştirebilecek inanılmaz derin, manevi konuşmalar yapabilir.


Başak burcu ile Yay burcu nasıl anlaşır?

Başak işleri iyice düşündüğü ve Yay dürtüsel davrandığı için bazı dengesizlikler yaşanabilir. Eğer bilgi edinme yaklaşımlarından ziyade beraberce öğrendikleri şeyleri ilişkilerinin temeli yapabilirlerse, Başak ve Yay birbirlerini çok fazla öğreneceklerdir.


Başak burcu ile Oğlak burcu nasıl anlaşır?

Bu iki burç arasındaki farklar onları yaklaştırmak için çalışır. Arkadaş olarak, birbirlerine durumların farklı yönlerini görmelerine yardımcı olurlar ve bakış açılarını genişletirler. Nazik Başak, inatçı Oğlak'a yenilikçi bilgiler getirebilirken, Oğlak Başak’a daima desteklerini sunar.


Başak burcu ile Kova burcu nasıl anlaşır?

Bu burçların her ikisi de bazen derin bir duygusal düzeyde başkalarıyla empati yapamamaları nedeniyle, zaman içinde onları bir araya getirecek duygusal bir uzaklık sergileyebilir. Herhangi bir şeye atlamadan ve büyük sözler vermeden önce birbirilerini tanıma noktasına hem fikirler.


Başak burcu ile Balık burcu nasıl anlaşır?

Başak ve Balık karşılaştıkların zıtlıklar birbirlerini çekebilir ve bir elektriklenme olabilir. Birbirlerini anlamak için zaman ayırdıkları sürece, kalıcı bağlar oluşturacaklar. Başak, Balık’ın doğuştan duygusal ihtiyaçlarına duyarlı olmaya çalışmalıdır.


Başak burcu ünlüler

Dünyaca ünlü Başak burcu ünlüleri arasında Beyonce, Zendaya ve Cameron Diaz bulunurken Başak burcu olan Türk ünlüler arasında Tuğçe Kazaz, Merve Boluğur ve Gülben Ergen sayılabilir.


Başak burcu kadını nasıldır?

Başak kadını zihninde yarattığı bir dünyada yaşar. Bu, düşüncelerini ifade etmek istemediklerinden değildir, kendilerini açık etmeden önce sizi tanımaları gerekir. Bir Başak kadını konuştuğunda bu, dikkatli bir düşünce ve gözlemden sonra gerçekleşir. Başak kadını başkaları için bir şeyler yapmaktan hoşlanır ancak buna saygı duyulmasını da bekler. Mükemmeli ararlar ve bir şeyleri analiz etmeleri gerektiğinde oldukça küçük detaylardan puan kırabilirler. Bir Başak kadının güzel doğasını tamamen görmek için, güvenini kazanmanız ve iyice yakın olmanız gerekir. Kendilerini bir mücevher gibi, kilitli kapılar ardında saklamayı ve yalnızca bedelini ödeyenlere göstermeyi tercih ederler.


Başak burcu erkeği nasıldır?

Başak, erkeği el işi gerektiren, mekanik konularda oldukça beceriklidir. Genel olarak mantıklı ve inatçı inatçı olup sadece somut olanla ilgilenir. Utangaç, hassas biridir ancak aynı zamanda oldukça zeki ve hırslı olup kelimeleri kendi lehine kullanmayı becerir. Sevgisini sizin için bir şeyler yaparak, hayatınızı kolaylaştırarak gösterir. Tercih ettiği ilişki sessiz ve özel, bilinen ancak mahrem bir ilişkidir. Zihni sürekli her şeyin yolunda olduğundan emin olmakla meşguldür ve siz fark etmeden ilişki için birçok şey yapıyor olabilir. Her yerde geçerli olan bilme arzusu ilişkide de baskındır ve partneri hakkında her detayı önemseyerek bilmek ister.


Başak burcunun seks hayatı nasıldır?

Kendilerini kolay kolay açık etmeyen Başak burcunun seks hayatını merak ediyorsanız: Başak burcunun seks hayatı nasıldır?


Başak burcu nasıl anne olur?

Başak burcu kadınlar, doğaları gereği evcimendir. Ev işlerinde zorlanmazlar ve ev ekonomisi konusunda da herkesi şaşırtacak kadar iyi olabilirler. Çocukları için güzel hatırlanacak bir yuva ortamı kurmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Titizliklerini evde de devam ettirdiklerinden çocuklarına küçük yaştan itibaren belirli kurallar koyarlar ve ev düzenini devam ettirmelerini sağlarlar. Duygusal olarak çok açık olmakta zorlanabilirler ve bu yüzden bazı yanlış anlaşılabilirler. Mükemmele olan arzuları ev hayatlarında düzen, anneliklerinde de bazen fazlaya kaçan eleştiriler olarak kendini açığa vurabilir. Çocukları için en iyisini isterler ve bunu sağlayana dek rahat edemezler. Sevgilerini çocukları için yaptıkları fedakârlıklarda, onlara güzel bir yaşam alanı sunmak için harcadıkları zamanda ve yaptıkları yemeklerde görebilirsiniz.


Başak burcu nasıl baba olur?

Oldukça enerjik olan Başak erkeği, çocuklarıyla spor gibi hareketli aktivitelerde buluşmayı severler. Onlara kendi kendilerine yetmelerini sağlayacak günlük yaşam becerilerini öğretmekten ve yeni şeyler denemeleri için cesaretlendirmekten geri durmazlar. Sevgilerini açık bir şekilde ifade etmekte zorlansalar da akılları sürekli çocuklarındadır ve onlarla vakit geçirmekten hoşlanırlar. Mükemmeliyetçi kişilikleri ebeveynliklerine de yansıyabilir ve özellikle akademik konularda biraz fazla bir başarı talebinde bulunabilirler. Ayrıca ev içerisinde de çocuklara verdikleri sorumlulukların kusursuz yapıldığını görmek konusunda hassastırlar.


Referanslar:

"Virgo sun sign: Personality traits, love compatibility and more". Şuradan alındı: https://www.today.com/life/astrology/virgo-traits-personality-rcna43193 Lisa Stardust. (15.08.2022).

"Everything You Need to Know About Dating a Virgo Woman’’ https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a36792846/virgo-woman/ Monisha Holmes. (28.06.2022).

"Everything You Need to Know About Dating a Virgo Man" Şuradan alındı: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a25590257/virgo-man-personality-traits/ (31.05.2022).





YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!
  • Misafir İyi
    CEVAPLA

İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.