X

Kadınların makyaj çantalarının vazgeçilmez parçası olan rujlardan bu sezon en hit olanlarını sizin için hazırladık...


1- Chanel: Chanel'in 2011'de çıkardığı bu rujlarla makyajınızı tamamlarken doğal görünümlü dudaklara da sahip olursunuz.


2- Clarins: Clarins'in sonbahar kış sezonu için çıkardığı rujlarının kokusu sizi büyülerken, birçok renk seçeneği de sizi kararsız bırakacak görünüyor.


3- Clinique: Clinique'in 2011-2012 sonbahar-kış ayları için çıkardığı birbirinden güzel renklerin oluşturduğu ruj çeşitleri arasından favori renginiz sizi bekliyor.


4- Christian Dior: Adı gibi bağımlılık yaratan Dior'un Addict rujları içindeki jel sayesinde dudakların kurumasını önlerken, muhteşem parlaklık da sağlar.


5- Estee Lauder: Estee Lauder 'ın 2011 sonbaharında piyasaya sürdüğü rujların tasarımının yanı sıra tonları da dikkat çekiyor.


6- Givency: Givency'nin kış sezonu için hazırladığı renklerle ışıltıların yanı sıra öne çıkan koyu renkler sayesinde bayanlar daha feminen görünecek.


7- Lancome: Lancome'un sonbahar-kış trendi rujlarını ışıltılı ve mat ton seçeneğiyle soğuk kış günlerinde dudaklarınızı yumuşak tutabilirsiniz.


8- Nars: Nars'in buzlu az parlak rujuyla dudaklarınızı ön plana çıkarın, tek bir geçiş yeterli. Birçok bayanın sorunu olan yapışkanlık bu ruj için geçerli değil.


9- Yves Saint Laurent: YSL'nin 2011-2012'de çıkardığı rujlar yumuşatma özelliğiyle dudaklarınızın prüzsüz gösterirken, içerisindeki simlerle daha dikkat çekici duduaklara sahip olmanızı sağlar.


10- Mac: Mac'in kış için özel çıkardığı bu rujlar dudaklarda uzun süre kalma özelliğiyle, makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.