X

Ön sevişme nedir?

Ön sevişme, bedenen ve psikolojik olarak cinsel ilişkiye hazır hale gelmek için gereklidir. Ama bunun da ötesinde, eğer taraflar aceleci davranmaz ve birbirlerini keşfetmeye vakit ayırırlarsa, ön sevişmeden en cinsel ilişki kadar zevk alabilirler.


En iyi ön sevişme duyu organlarının eksiksiz kullanıldığı ön sevişmedir.


1- Birbirinize dokunun

Dokunmanın uyarıcı olduğu kadar iyileştirici bir etkisi vardır. Parmak uçlarınızı, avuç içlerinizi birbirinizin bedeninizde ağır ağır gezdirin. Böylece erojen bölgelerinizi keşfeder, birbirinizi nasıl hazırlayacağınızı öğrenmiş olursunuz.


2- Birbirinizin kokusunu duyun

Parmak izleri gibi herkesin kokusu farklıdır. Ufak dokunuşlarla birbirinizin kokusunu duyun. Boynunuzu, koltuk altlarınızı, mahrem yerlerinizi koklayın. Bunun için önce duş almanız gerektiğini söylememize herhalde gerek yok.


3- Konuşun, birbirinizi duyun

Biribirinizi neden beğendiğinizi söyleyin. Birazdan size neler yapmasını istediğinizi söyleyin ve sizin ona neler yapmanızı istediğini sorun. Ön sevişmenin olmazsa olmazı konuşmaktır, unutmayın.


4- Birbirinizi görün

Birbirinizin bedenine dokunurken birbirinize bedeninizin en beğendiğiniz yerlerini gösterin. Hafızanıza işlenecek bu görüntüler sonraki sevişmelerinizde de inanın çok işinize yarayacak.


5- Birbirinizi tadın

Tenlerimizin kokusu gibi tadı da vardır ve tatma duyunuz devreye girdiğinde ön sevişmenin bir başka boyutunu daha keşfetmiş olursunuz. Dokunarak keşfettiğiniz erojen bölgelerinizi dilinizin ucuyla hafif hafif uyarın.



6- Nasıl görünüyorsunuz?

Unutmayın, görsellik insan doğasının bir parçasıdır. Eğer erkeğinizin aklını başından almak ve uzun bir ön sevişme hayal ediyorsanız, görünümünüze dikkat edin. Ön sevişme çiftler arasında cinsel uyumluğu artırır.


7- Kötü konuşun

Ön sevişme sırasında erkeğinize söyleyeceğiniz kötü sözler onu baştan çıkaracaktır. Birçok insana göre, kötü sözler söylemek onları kötü gösterecekmiş gibi düşünür. Aksine şimdi terbiyesiz ve kötü olmanın tam zamanı! Cinsel ilişki sırasında neler yaşamak istiyorsanız, partneriniz sizi küçük öpücüklere boğarken bunlardan bahsedin.



8- İyi öpüşün

Birçoklarına göre öpüşme ön sevişme sırasında sıkıcı bir teknik gibi görünür. Fakat kesinlikle böyle değildir! Doğru şekilde yapıldığı takdirde, inanılmaz derecede seksi olabilir. Erkeğinizi baştan çıkarmayı planlıyorsanız, o sizi öpmeden önce derin ve ateşli bir öpücükle işe başlayabilirsiniz.


9- İyi öpüşme teknileri

Erkeğinizin alt ya da üst dudağını dudaklarınız arasında sıkıştırın. Çok ileri gitmeden dudaklarını ısırın. Dudaklarından sonra kulaklarını, boynunu ve vücudunun diğer kısımlarını da öpmeyi unutmayın. Fransız öpücüğü aradığınız teknik olabilir...


10- Ellerinizi kullanın!

Ön sevişme sırasında erkeğinizi öperken aynı anda elleriniz de çalışsın. Onun cinsel organı üzerinde ellerinizi dolaştırın. Bu teknik kadar erkekleri heyecanlandıracak ve ön sevişmeden zevk aldıracak başka bir şey yoktur.


11- Masaj yapın

Erkekleri ön sevişmede baştan çıkaran narin kadın dokunuşlarıdır. Birbirinizi öperken erkeğinizin kafasının üzerinde tırnaklarınızı gezdirin veya saçları ile oynayın. Bu konuda tantra masajı epey işinize yarayabilir. "Tantra masajı nedir?" öğrenmek istiyorsanız...


12- Oral seks!

Gerçekten ön sevişmeden hoşlanmasını ve memnun kalmasını istiyorsanız, onun memnun etmenin bir diğer yoluda oral sekstir.