X

Kendinizi seksi göstermek için bazı zamanlarda şekilden şekle giriyorsunuz, fakat seksi olup olmadığınızdan emin olamıyorsunuz. Erkek okuyucularımıza kadınları seksi gösteren kıyafetleri sorduk.


İşte cevapları;




“Seksi olmak için özellikle bir kıyafet giymesine gerek yok. Ben özellikle karımı spor kıyafetleri ve içinde iç çamaşırı giymediği zaman çok seksi buluyorum”

Kamil H.




“Kesinlikle çıplak olmalı. Bir kadını seksi gösteren kendine güvenidir. Ve üzerinde hiçbirşey olmadan yatağa gelen kadın kendine ne kadar güvendiğini gösterir. Bu da beni baştan çıkarmak için yeterlidir”

Demir T.




“Askılılar ve boxerlar… Yanlış anlaşılmasın hani kadınlar için olan dar ve kısa boxerlar varya, onlardan bahsediyorum. Kesinlikle çok feminen ve çok seksi bir görünüm”

Rıza Ş.




“Karımın üzerinde benim tişörtlerim ile gezmesi bana çok seksi geliyor”

Poyraz U.




“Kadınları seksi gösteren kesinlikle dar jartiyer ve korselerdir. Üzerine tanımam”

Tayfun G.




“Dantelli iç çamaşırları… Ama o basit duranlardan bahsetmiyorum. Seksi iç çamaşırı üreten markalarınkilere bayılıyorum. Kadınları inanılmaz seksi ve feminen gösteriyorlar”

Ufuk L.




“Karımın evliliğimizin ilk senesinde giydiği ipek, kısa gecelikleri onu çok seksi gösteriyordu. Ama çocuk olduktan sonra penye pijamalara geçti. Keşke ilk günlerdeki gibi o geceliklerini giyse…”

Can B.


"Bence seksi olunmaz doğulur! Ne giyerse giysin seksi olamayan kadınlar biliyorum. İpek iç çamaşırı giydir geç karşısına gül o tip kadın ne yaparsa yapsin seksi olamaz. Ama bir de eşofman ve bildiğimiz yuvarlak yaka tişört spor ayakkabı ile çok seksi çok çekici de olanlar var"

İsak C.


"Dar kot pantolon, topuklu ayakkabı, gömlek ve o gömleğin üstten iki üç düğmesi açık olmalı çatal görünecek şekilde. En önemlisi de o topukluluar ile yürüyemeyecek"

Naim G.