X

Beyler, kabul edelim hepinizin kadınlarda en çok ilgilendiğiniz bölgesi göğüsleri… Büyük göğüslere sahip olan kadınların bir kısmı durumdan şikayetçi olurken, küçük göğüslere sahip olan kadınlar ise büyük göstermek için binbir çaba sarfediyor.


Erkekler için söz konusu göğüs oldu mu akan sular duruyor. Ancak yanlış anlaşılmasın, sadece seks için değil, başlarını yasladıkları her an kendilerini güvende hissetmelerini sağladığından.


Peki erkekler gerçekten hangisinden hoşlanıyor? Biz de bu konuyu en az sizin kadar merak ettik ve erkeklere büyük göğüs mü yoksa küçük göğüs mü? Diye sorduk.


İşte erkeklerin göğüsler hakkındaki yorumları…

Ozan H.

İri olsun, diri olsun. Vücutla da orantılı olursa daha güzel olur.


Özkan V.

Büyük veya küçük göğsü tercih etme konusunda gerçekten de kadına göre değişiklik gösterebilirim. Kimi kadında büyük göğüs hoş, çekici ve seksi dururken kimi kadın için bu rahatsız edici bir görüntü verebilir.


Emre B.

Dik ve diri olsun. Ne büyük ne küçük, ele gelsin yeter.


Kadir T.

Çok büyük olmasına gerek yok. Küçük olsun, limon gibi…


Ali E.

İri ve geniş olsun ki fantezi yapılabilsin. Bir de uçları hafif koyu olsun. Daha seksi görünüyor.


Gürkan D.

Ortası yok mu bunun? İlla bir seçim yapacaksam, bence normali iyidir ama ikisi arasında büyük göğsü tercih ederim. Erkekten bir farkı olsun.


Süleyman G.

Normalde büyük göğüslerden hoşlanırım ama vücutla orantılı olması şart. Zayıf ve ince bir kadında büyük göğüs ağır kaçabilir.


Cihan A.

Ya işte avucu doldursun yeter önemli olan dik olması.


Barış E.

Çok büyük olmamalı. Çünkü ilerde sarkar. Ee küçük de olmasın ki kadın olduğu belli olsun.


Haldun Z.

Tabii ki de büyük olmalı ama en büyüğünden değil... Dolgun ve dik olmalı bence. Kadının vücuduna da yakışacak şekilde olmalı. Çok zayıf kadında çok büyük göğüs güzel durmaz yani. En iyisi orta karar olsun ya vazgeçtim büyükten...

Selçuk G.

Bence büyük göğüs yani öyle abartılı büyük değil. Kadını daha çekici yapıyor.

Editörden not: Soruyu yönelttiğimiz her erkek ilgi ve hatta sevgiyle yanıtladı. Öyle ki bu konu üzerinde saatlerce konuşabileceklerini bile söylediler. Ben kadınlarda önce göğüslere bakmıyorum diyen erkekler, kandırmayın kendinizi…


Siz de haber yapılmasını istediğiniz konuyu editor@hthayat.com adresine yazabilirsiniz.