X

Kadınların cinsel arzuları ve istekleri erkeklere göre biraz daha farklılık gösteriyor. Erkekler ile gerçekleştirdiğimiz ankette beylerden bir iki pozisyon etrafında dönen yanıtlar alırken, kadınlara en sevdikleri seks pozisyonlarını sorduğumuzda her birinden farklı bir cevap aldık.


Kadınların seks konusunda utangaç olduğunu düşünen erkekler, bizce bu yazıyı dikkatle okumalılar ve kadınların istedikleri zaman utanma duygusunu bir kenara bırakıp nasıl da tutkulu olduklarını görmeliler.


Biz lafı fazla uzatmayalım ve bu kez kadınların sevdikleri seks pozisyonları nelermiş görelim…


Sinem T.

Partnerimin üzerinde olduğum zamanlar… Tüm hakimiyetin bende olması ve kendimi gerçekten bir “kadın” gibi hissetmek şahane!


Pelin B.

Benim en zevk duyduğum üzerinde oluğum zamanlar ancak partnerimin üzerimde hakimiyet kurmasını istediğim zamanlar doggy style da beni çok mutlu ediyor.


Gül U.

Parterimi çıldırtmam için benim üzerinde olmam yeterli onun hiçbir şey yapmasına gerek yok.


Hatice D.

Benim için favori kucak pozisyonu. Tek kelimeyle bayılıyorum!


Suna P.

Sanırım 69’un yeri bende ayrı… Sen ne kadar iyi performans sergilersen, karşılığında da o kadar iyi bir yanıt alıyorsun :)


Deniz S.

Benim için lotus her zaman en sevgi dolu pozisyon olmuştur. Gözlerinizi birbirinizden ayıramaz, öpüşmeye doyamazsınız…


Burcu K.

Hemen hemen her pozisyonu denesek de misyoner her zaman bende ağır basıyor. Uzun sevişmelerde az eforla çok fazla zevk alıyorsunuz.


Ayşegül A.

Duvara dayalı şekilde belimden sarılması beni delirtiyor!


Tuğçe G.

Mutfak tezgahı ya da benzer herhangi bir yerde partnerim ayakta olacak ve bacaklarımdan iyice kavrayacak. İşte buna gerçekten bayılıyorum!


Elif D.

Benim sevdiğim seks pozisyonu… sanırım “bacak omuza” deniyor… Kesinlikle büyük haz veriyor!




Siz de haber yapılmasını istediğiniz konuyu editor@hthayat.com adresine yazabilirsiniz.