X

Partnerinizle cinsel ihtiyaçlarınız ve zevkleriniz hakkında konuşmak ve iletişimde olmak çok önemli.




Partnerinizle seks konuşmak yakınlığınızı artırmaz aynı zamanda cinsel ilişki seviyenizi de geliştirir. Onunla kavga etmeden de konuşmanın ve isteklerinizi anlatmanın yolu var. İşte size vereceğimiz birkaç tavsiye;




Ona ne istediğini sorun


Açık saçık konuşmakta en önemli kriter samimiyettir; kız arkadaşın sadece senden hoşlanıyor diye her türlü kelimeyi bağrına basmaz. Eğlenceli, pratik ve yaratıcı sözler kalpleri etkilediği kadar cinsel dürtüleri de harekete geçirir. Bu yüzden sevgilinin hangi kelimelerden hoşlandığını sormadan öğrenemezsin. Ön sevişme esnasında ona doğru edepsiz bir laf sallayın ve sonra “Bunu sevdin mi?” diye sorun. Mesela bir ilkokul çocuğuna anlatır gibi duruma yaklaşabilirsiniz. “Aşkım, açık saçık cümlelerin sihirli olduğunu biliyorum. Büyülü dünyaya birlikte adım atmamız için gerçekten nelerden hoşlandığını bilmem gerekiyor. Alaaddin’in cini lambada daha fazla esir kalmamalı, gel bu işi çözelim” tarzı bir yaklaşım, kesinlikle işe yarayacaktır. Fakat Alaaddin hikâyesini fazla uzatmayın!




Müstehcen mesajlar atın


Mail atmak da bir yoldur fakat telefonla mesaj çekmenin güzelliği ayrıdır. Telefonun biplemesiyle gelecek mesaj, aranma ve özlenme egosunu başarılı bir şekilde besler. Mesajınızı kısa ve basit tutun “Son görüştüğümüzde ne kadar da güzeldin” gibi bir cümleyle başlangıç yapıp devamını getirebilirsirsiniz. Gelen cevaptan sonra bu akşam ne yapacağını sorun. Eğer durum pozitif yönde ilerliyorsa, erotik içerikli şeyler yazabilirsiniz.




Telefonda seks yapın


Yeni başlayan ilişkilerde, eğer erkek çok istiyorsa kız arkadaşıyla iletişim kurmak için her şeyi yapar. Bol bol muhabbet eder, sürekli telefon açar, mesajları uzun olur. Cicim aylarının bitmesiyle birlikte cümlelerin uzunluğu önemli ölçüde kısalır, muhabbet kısır döngü içinde kıvranıp durur ve monotonluk diz boyunu geçer. Böyle bir durumdan sıyrılıp aşk ateşiyle yeniden yanıp tutuşmak istiyorsanız, onunla telefonda seks yapabilirsiniz. Telefonda seks yapmak için en uygun zaman onun uygun olmadığı zamandır. Yani, etrafında birileri varken arayın, mesela işteyken olabilir. Ya da ailesinin yanında. Müstehcen laflarla kendisinden geçmesini sağlayın ama cevap veremesin. Sadece içi iki litre suyla dolsun. Elbet taşacaktır, işte o zaman enginlere sığmayan bir kızla karşı karşıya kalacaksınız. Her şey edepsiz konuşmak için!




Gizli notlar yazın


Post-it’lere yazılmış notlardan daha güçlüsü yoktur. Gizlice cebine, çantasına veya odasına sakladığınız bu tür notlar edepsiz konuşma konusunda çağ atlamanızı sağlar. “Yaşadıklarımız aklımdan bir türlü çıkmıyor…”, “Yanımdayken bile seni özlüyorum…” gibi şeyler yazıp sonradan görmesini sağlayabilirsiniz. Ama cümlelerin sonuna üç nokta koymayı unutmayın, önemlidir. Sanki cümle bitmiyormuş havası verir, hatun, hayal gücünün sınırlarını daha fazla zorlar.


Haber yapılmasını istediğiniz konuyu editor@hthayat.com adresine yazabilirsiniz.