X

Kadınlar yatakta neleri istiyor, neleri istemiyor?

Hayatınızda yeni bir kadın var ve onu memnun edebilmek için ilişki tavsiyesi istiyorsunuz. Ya da bir süredir ilişki yaşıyorsunuz ve işleri biraz canlandırmak için ilişki danışmanlığına ihtiyacınız var. Endişelenmeyin. Henüz ilişki terapisinin vakti gelmedi. Yalnızca oturun, odaklanın ve not alın.





Kadınlar karmaşık yaratıklardır. Fakat söz konusu fiziksel ilişkiler olduğunda, çoğunun ihtiyaçları en temel düzeydedir. Hatırlamanız gereken ilk şey şu: romantizm, yatakta başlamaz. Kadınlar, kendilerine dokunulmasını isterler; yatağa geçmeden önce bir şeyler paylaşmak isterler. Kadınlar, önemli olanın öncelikle kendileri olduğunu bilmek isterler.





Günümüz kadınları, ölümüne yoğunlar. Ve stresin romantizmi öldüren bir etken olduğunu anlamak için terapiye gitmek gerekmiyor. Biraz romantizm gösterin. Beklemeyeceği bir yere bir aşk notu bırakın. Evi temizleyin ya da çamaşırları yıkayın. Ona bir köpük banyosu hazırlayın, rahatlamasına izin verin; ama karşılığında bir şey beklemeyin. Evet, duydunuz; eşiniz romantizmin yalnızca yatağa götüren bir araç olduğunu hissetmek istemez.





Bir başka ilişki tavsiyesi de şu: erojen bölgelere oynayın. Kadınların erojen bölgeleri ikiden fazla – kulakları, cildi, ensesi, beyni vs. Evet, kadınlar bazen beyinlerinin de işin içinde olmasını isterler. Bir şeyleri canlandırmak için ilişki terapisine ihtiyacınız yok. Yalnızca eşinizin erojen bölgelerine dikkat edin.





Tutku, onu öptüğünüzde de ortaya çıkar. Her yerini öpün. Dudaklarınız ve partnerinizin erojen bölgeleri – basit. Şüphesiz ki bir ilişki danışmanı öpüşmenin iki birey arasındaki en şehvetli hareketlerden bir olduğunu söyleyecektir. Hayal edin, gömleğinin düğmelerini yavaşça açıyor ve tek tek her noktasını yavaşça öpüyorsunuz. Emin olun ki çok hoşuna gidecek.





Bencil bir partner olmayın. Biraz ağırdan alın. Birçok kadın A noktasından ‘Aman Tanrım’ noktasına erkekler kadar hızlı ulaşmaz. Öncelikle onun anını yaşamasına izin verin. Rahatlayacak ve devam etmek için daha istekli olacaktır. Ne kadar hoşuna gideceğinden bahsetmeye gerek bile yok. Sabır – her iki taraf için de kazanç.





Kadınlar yatak sohbetine bayılırlar. Ona neler yapacağınızı söyleyerek provokatif olun. Ona, size neler hissettirdiğini söyleyerek tahrik edici olun. Seçtiğiniz kelimelere dikkat edin; bazen kelimelerin alenen davetkâr kullanımları bazı kadınlar için itici olabilir. Partnerinizi tanımanız gerekiyor.





Partnerinizi tanımak, toplum içerisinde macera dolu aktiviteler yapıp yapmak istemeyeceğini anlamanızda da yardımcınız olur. Birçok kadın için bu, oldukça çekicidir. Yakalanma tehlikesi kışkırtıcıdır. Yaramazca ve müstehcendir. Riskli olduğunu da unutmayın. Planlayın ve hazırlık yapın, ödülün bu riske değip değmeyeceğini de etraflıca düşünün.