X

1- Eğer onun yanındayken iyi hissediyorsanız, huzurluysanız, içinizden “İyi ki yanındayım” diye geçiriyorsanız doğru yoldasınız.


2- İlk haftalarda, aylarda herkes olduğundan daha sevimli görünmeye özen gösterir. Sevimliliğiyle tezat davranışları yoksa, mesela size karşı çok nazikken kahveyi döken garsona kükrüyorsa düşünmeniz gerekir.


3- Sizin yanınızdayken cep telefonunu pek kullanmamaya, masaya bırakmamaya dikkat ediyorsa bilmenizi istemediği şeyler olabilir, ki bu da dürüstlüğünü sorgulamanız gerektiğini gösterir.


4- Size hayatından ve yatağından çok kadın geçtiğinden bahsetmesi, sadakat sorunu yaşayacağınızın erken habercisidir.


5- Eğer gelecek planları yapmaya, evlilik tarihi, çocuk sayısı konuşmaya başladıysa dikkat edin. Hızlı alınan kararlardan hızlı vazgeçilir.


6- Telefonunu cevaplayamadığınızda sinirleniyorsa, randevunuza geciktiniz diye surat yapıyorsa anlayışsızlıklarıyla sizi yoracağı garantidir.



7- Telefonun ucunda yankılanan sesi “Neredesin?”, “Ne yapıyorsun?”, “Yanında kim var?” diyorsa ve giderek bun sorular artıyorsa kıskançlıklarıyla sizi bunaltacak demektir.


8- Diyelim ki bir restorana gittiniz ve size “Nerede oturmak istersin?” diye sordu. Bir masa seçtiniz, oturdunuz, ama o “Şu masaya geçelim” dedi. Bu durumun ilerleyen günlerde tekrarlanıp tekrarlanmayacağına dikkat edin. Bu, sizin fikrinizi alır görünse de sonuçta kendi istediğini yapacağını, yani aslında seçimlerinize saygı duymayacağını gösterir.


9- Mahrem saatlerinizde size ne istediğinizi sormuyorsa, hep kendi memnuniyetini düşünüyorsa durun. Bir süre sonra size dokunmasını istemeyeceğiniz biriyle birliktesiniz. Böyle devam edebilir misiniz?


10- Her şey yolunda, ah bir de nahoş kokmasa!... Sigara, alkol, ter veya başka bir şey fark etmez, kendinize cevap verin: Kokusundan rahatsız olduğunuz biriyle yapabilir misiniz?


11- Başkalarının yanında size nasıl davranıyor? Sizi bozuyor mu, sert mi konuşuyor? Güç gösterisine hazır mısınız?