X

Aynı sokakta yaşıyorsunuz ya da aynı iş yerinde çalışıyorsunuz ve siz ona uzun süredir platonik olarak aşıksınız... Hala ne bekliyorsunuz? Belki o da en az sizin kadar çekingendir, belki ilk adımı sizden bekliyordur. Ya da kendinizi öyle çok kapattınız ki sizden hiç öyle bir enerji almadı ve sizin farkınızda bile değil. Şimdi size fark edilmek ve onun dikkatini çekmek için yapmanız gerekenleri anlatıyoruz. Kim bilir, belki de onunla sevgili olmak sandığınızdan daha kolaydır.


Kendiniz olun

Kendinizi farklı birisiymiş gibi anlatmayın. Tabii ki karşı koyamadığınız ve hoşunuza gitmeyen yönlerinizi göstermemeye çalışın ama bunu yaparken olduğunuzdan farklı birisi de olmayın.


İletişim kurmaya çalışın

Ortak tanıdıklarınıza müzik, film, genel görüş gibi pek çok konuda fikirlerini öğrenin. Daha sonra konuşmalar başlatmak için bu bilgiler çok işinize yarayabilir.

Ortak arkadaşlarınızı kullanın

Ortak arkadaşlarınızla vakit geçirdiğinde plânlarına kendinizi de dahil ettirin. Güler yüzlü olun ve bundan sonraki karşılaşmalarınızda sürekli selam verin.


Dikkatini çekin

Küçük şeyler onun dikkatini çekmek için işinize yarayacaktır. Ondan herhangi bir şeyini ödünç alıp alamayacağınızı sorun. Abartısız, içten ve güzel bir gülümsemeyle yaklaşmak işinize yarayacaktır.


Mesafe koyun

Onu kıskandırmak, dikkatini çekmek için başkalarıyla flörtleşmeyin. Bu elbette ki herkese soğuk davranmanız anlamına gelmez fakat sizin biriyle ilgilendiğiniz düşüncesine kapılmaması için dikkatli olun.


Aşırı bir görünümden kaçının

Her an karşılaşabileceğiniz düşüncesiyle abartılı giyinmeyin ve normalde olduğunuzdan farklı bir tarza bürünmeyin. Bakımlı ama doğal olmak her zaman daha iyidir. Erkek veya kadın olmanız fark etmez, görünümünüzle ilgili en öncelikli şey temiz ve bakımlı olmanızdır.


Sıkmayın

Ona sürekli başka insanları çekiştirmeyin, şikayet etmeyin. Yardıma ihtiyacınız olduğunda yardım isteyin ama kendi başarabileceğiniz şeyler için ona minnet etmeyin.


Platonik aşkınız için...