X

Kadınlar, erkeklere oranla daha çok kıskanır: Aslında erkekler doğaları gereği kadınlardan daha kıskançtır. Çok kıskansalar bile belli etmezler. Kadınlar ise kıskandıkları an söyledikleri için daha kıskanç gözükürler.


Kel erkekler cinsellik açısından daha güçlüdür: Kel olan erkeklerin kanlarındaki testosteron miktarı daha fazla olabilir fakat bunun cinsel iktidarla hiçbir ilgisi yoktur.



Sünnetli erkeklerin ereksiyonu daha geç olur: Bilim adamlarının yaptığı araştırmalarda sünnetli erkekler ile sünnetsiz erkekler arasında cinsel yaşam açısından hiçbir fark yoktur.


Seksten sonra sırtüstü yatılması hamileliği kolaylaştırır: Bu düşünceye göre spermler, rahime daha kolay ulaşabilecektir. Fakat bu tamamen yanlıştır. Spermler zaten yollarını kolayca bulabilirler.


Erkekler çok ileri yaşlarda da çocuk sahibi olabilirler: Uzmanlara göre 40 yaşını geçmiş bir erkek,çocuk sahibi olmak için 20’li yaşlardaki bir erkeğe göre 5 kat daha fazla deneme yapmak zorundadır.



Aşık olmak, hasta eden ve yatağa düşüren bir durumdur: Aşık olan kişi, "serotonin" hormonunun artışından dolayı yalnızca aşık olduğu kişiye odaklanır ve yemek yemeyi unutabilir. Aşık olan kişi ilk zamanlarda kilo kaybı yaşayabilir ancak bu durum onu hasta etmez.