X

1. Yemek yapan erkek: “Erkekler yemek yapmaz” kuralı tamamen yalandır ve kadınlar, kendilerine yemek yapan erkeğe hiçbir zaman hayır demezler.


2. İyi bir dinleyici olan erkek: Kadınların konuşmayı çok sevdiği bilinen bir gerçektir. Aldıkları elbiseyi bile saatlerce anlatabilirler. Bir kadını dinlemeniz, onun kalbine giden yollardan biridir.


3. Kadının iyi yönlerini öven erkek: Kadınlar, kendi kusurlarından bahsedilmesinden hiç hoşlanmazlar. Karşısındaki kadının iyi yönlerini söyleyen erkek, kadının kalbini kazanır.


4. "Sen anlamazsın" demeyen erkek: Bir kadını asla aptal yerine koymayın. Ona “sen anlamazsın!” demek büyük bir hatadır.


5. Tatile gitmek için “yaz”ı beklemeyen erkek: Tatile gitmek için yaz mevsimini beklemeyen, aralarda kısa da olsa sevgilisiyle tatile çıkan erkek, kadınlar için mükemmel erkektir.


6. Kadının ailesine iyi davranan erkek: Erkekler gibi kadınlar da aileleriyle iyi geçinen bir sevgili isterler. Ailesine iyi davranan ve samimi olan erkek kadınların baş tacıdır.


7. Alışverişe birlikte çıkan erkek: Hem alışverişe birlikte çıkıp, hem de alışverişin uzun sürmesinden şikayetçi olmayan erkek, kadınların arzuladığı bir erkek tipidir.


8. Yaratıcı erkek: Kadınlar, kendilerine direkt olarak sevgisini söyleyen bir erkek yerine, daha yaratıcı bir şekilde sevgisini ifade eden erkeklere bayılırlar. Şiir ezberleyen veya yazan erkek olmak çok önemlidir.


9. Dürüst erkek: Güven problemi ilişkilerdeki en büyük problemlerden biridir. Kadınlar, kendilerine güven veren erkeklere aşık olurlar.


10. Yatakta kadına düşünceli davranan erkek: Sadece kendini düşünmeyen erkek kadınların arzuladığı erkek modelidir. Onun yataktaki istekleri konusunda konuşmak ve onun fikirlerini sormak çok önemlidir.