X

Bazıları için çok şaşırtıcı olabilir ancak kadınlar ile seksten başka pek çok şey yapılabilir. Herhangi bir insanın herhangi bir insanla yapabileceği eylemleri, aktiviteleri kadınlarla da yapmak mümkündür. Kadınların bu eylemlerin, aktivitelerin, durumların bir parçası olması onların “yatmak istedikleri” anlamına gelmez. “Meselâ hangileri?” diyorsanız buradan buyurun.


Sohbet etmek

Arada kara bulutları ya da kafayı dağıtmak için konuşmak gerekir. Kadınlarla konuşmakta hiç zarar yoktur. Bir kadın bir erkeği normal bir insan yerine koyup sohbet edebilir. Fakat o erkek o sohbetten o kadının kendisiyle yatmak istediği sonucunu çıkarırsa, o kadın çok sinirlenebilir. Sinirlenen kadına dikkat!





Gülmek

Komik bir olaya gülmek çok insanî bir tepkidir. Gülmek bir ihtiyaçtır ve kadınlar da bu ihtiyaçlarını gidermek için gülerler. Yani bir ya da birden fazla erkeğin olduğu ortamda gülen bir kadın, ortamdaki erkeğe, erkeklere “hadi yatalım” mesajı vermiyordur. Bir durum, bir olay komiktir ve hep beraber gülünür, hepsi budur.






Film izlemek

İlginçtir, kadınlar, bittikten sonra üzerine konuşabilmek için erkeklerle film izleyebilirler! Yani bir erkeğin sinemaya gitme teklifini kabul eden kadının, o erkeğe kesin olarak “yatmak için yeşil ışık yaktığı” söylenemez.





Yürümek

Tıbbi araştırmalara göre yürümek beyin hücrelerini yeniliyor ve bir erkeğin bir kadınla yürümesinde hiçbir sakınca yok. Bir erkekle yürümeyi kabul eden bir kadının, yürüyüşün sonunda o erkekle yatmayı aklından bile geçirmemesi tahmin edebileceğinizden daha büyük bir ihtimaldir.






Dertleşmek

Erkekler de insandır ve zaman zaman erkekler arası muhabbetten sıkılıp bir kadınla konuşmaya ihtiyaç duyabilirler. Genel eğilim erkeklerin de kadınların da hemcinsleriyle oturup, anlatıp anlatıp birbirini haklı bulmasıdır. Oysa insanın eleştirilmeye de ihtiyacı vardır ki doğruyu bulabilsin. Bir kadını en iyi bir erkek eleştirir, bir erkeği de en iyi bir kadın. Yani kadınlar dertleşmek için iyi arkadaşlardır.