X

Bazı erkeklere yaklaşmamakta fayda var. İşte artı ve eksileriyle uzak durmanız gereken erkek tipleri…


Pinti: Cüzdanında akrep besler, kışın kaloriferi yakmaz, bayat ekmek kızartmayı sever. En sevdiği cümle: “İndirim bile yaptırdım!” Ev temizliğini el süpürgesiyle yapmak zorundasınız, elektrik artık çok pahalı! *“İndirim vardı, aldım” bahanesini her zaman anlayışla karşılar.


Ana Kuzusu: Çorap yıkamayı bilmez, annesinin yemeklerinden başka yemeği asla beğenmez. En sevdiği cümle: “Bu yemeğin nesi eksik?” Annesi oğluna yatakta neler yapılabileceğinden hiç bahsetmemiş anlaşılan!


*Geceleri mutlaka evinde yatar, birlikte fazla vakit geçirmek zorunda kalmazsınız.





Spor Delisi: Deli gibi spor yapan bu erkek bugün maraton koşar, yarın Boğaz’da yüzer. En sevdiği cümle: “Vücudun harika görünüyor sevgilim, o kaslar ne öyle!” Evi spor salonunun soyunma odası gibi kokar. Nefes alamayabilirsiniz.


*Güçlü fiziği sayesinde kendinizi her zaman güvende hissedersiniz.


Olgun Sevgili: Karizmatiktir ama çabuk yorulabilir. En sevdiği cümle: “Senin bunu henüz bilememen çok doğal küçüğüm!” Çekici kır saçları kısa sürede ak sakallı dede modeline dönüşebilir! Para konusunda zorluk yaşatmaz.


Beyaz Atlı Prens: Terbiyeli, yakışıklı, iyi giyimlidir. Güzel kokar. En sevdiği cümle: “Armani ceketime ne kadar yakıştın sevgilim!” Sevgilisinden yeni ayrılmıştır. Sizin pozisyonunuz “yeni sevgilisi ile aynı eve taşınmadan önce vakit geçirdiği mükemmel insan”dır. Onunla fotoğraf güzel sonuç verir.


Şöhret Düşkünü: Şan, şöhret meraklısı olan bu adam kendisine deliler gibi hayrandır. En sevdiği cümle: “Yoksa sen beni yine dinlemiyor musun aşkım?” Onu ciddiye almakta zorlanabilirsiniz. Uçuk kaçık hayalleri sizi bol bol güldürür, gülmek de size iyi gelir!





Sanatçı: Hayatı tamamen uçlarda yaşayan bir erkek. Ayrıca uç noktada bir çulsuz! En sevdiği cümle: “Senin sıradan düşüncelerin benim için çok değerli tatlım!” Yaratıcılığını kullanarak elleriyle hazırladığı garip hediyeleri anlamakta zorlanabilirsiniz. Yatak odasında kesinlikle mükemmel bir eştir!


Akademisyen: Dünyayı kendi çapındaki bilimsel çalışmalarıyla kurtaracağını zanneder. En sevdiği cümle: “Etrafım salaklarla dolu, hayat bazen gerçekten çok zor!” Onca bilimsel çalışmanın arasında size zaman ayırmayı kayıp sayabilir. Ailenize yemeğe gittiğinizde yanınızda şahane bir dekor oluşturur.