X

1- Andrea Riseborough

Oynadığı Wallis Simpson rolüyle ünlenen ve yansıttığı görüntüsüyle klasik tarzı günümüze taşıyan Riseborough, bir 50'ler kadınını olarak bu senenin stil ikonları arasında yer alıyor.




2- Emma Stone

24 yaşındaki başarılı oyuncu şık, zarif tarzı ve güzel gözleriyle stili 2012 yılında en çok konuşulacak kişi listelerinin başında yer alıyor.




3- Felicity Jones

İlk önce Burberry tanıtımlarıyla daha sonra Dolce&Gabbana'nın yüzü olarak karşımıza çıkan Felicity Jones yaptığı doğru kombinlerle moda dünyasında kalıcı olacağa benziyor.




4- Jennifer Lawrence

Günümüzün Marily Monroe'su olarak bilinen Lawrence giydiği uzun elbiseleriyle gecenin en seksi kadınlarından biri olmayı başararak bu yılın iddialı isimleri arasına giriyor.




5- Lana Del Rey

Müzik dünyasında yepyeni bir ses olan Lana Del Rey Bridget Bardot'u anımsatan retro tarzıyla 2012'nin stil ikonlarından biri olarak görülüyor.




6- Léa Seydoux

"Paris'te Gece Yarısı" filmiyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu, Prada'nın parfüm yüzü olarak moda dünyasına yaptığı girişi Fransız tarzıyla ve değişik şapkalarıyla destekliyor.




7- Olivia Wilde

Başarılı kariyerinin yanı sıra ödül törenlerinde; kırmızı halı üzerindeki şık halleriyle büyük beğeni toplayan Olivia Wilde bu yılın stil ikonları arasında görülüyor.




8- Rooney Mara

"Ejderha Dövmeli Kız" filmiyle tanınan, dramatik giyim tarzı ve çok şey anlatan gözleriyle yarattığı kendine özgü tarzı birçok tasarımcıya ilham kaynağı olabilecek potansiyele sahip.




9- Shailene Woodley

"The Descendantes" filmiyle adını duyuran 20 yaşındaki oyuncu aşırı feminen çiçekli kıyafetlerin yanı sıra maskülen tarzda kıyafetleri de kapsayan geniş yelpazesiyle listenin en genç ismi oluyor.




10- Zooey Deschanel

Günlük hayatta ve özel davetlerde giydiği değişik ve şık giysileriyle kendi tarzını yaratan Deschanel farklı stiliyle dikkat çekiyor.