X

i’m Watch:

İtalyan tasarımı olan bu saat, müzik dinleme, mesaj gönderip alma, Facebook ve Twitter’a erişim özellikleri sunuyor. Android 4.0 ile iOS 4 ve üstü cihazlarla uyumlu çalışan saatin, ekranı 1.54 inç büyüklüğünde, ağırlığıysa 90 gram. 7 farklı rengi olan saat 389 dolar.





Pebble:

iPhone ve Android cihazlara uyumlu olan Pebble ile e-posta, SMS, gelen arama, takvim, Facebook mesajları, Twitter, hava durumu kontrol edilebiliyor. Bluetooth ile uygulama yüklenebilen ve siyah, beyaz, kırmızı renk çeşitleri olan saat, 150 dolara satılıyor.





S.W.A.P. Rebel:

İngiliz üretici S.W.A.P.’ın bu modelinin, 1.4 inçlik renkli dokunmatik ekranı var. Ürünün, FM radyo, MP3/MP4 oynatma, Bluetooth ve USB girişi de bulunuyor. Dahili kamerası ile fotoğraf/video çekebilen cihaza SIM kart da takılabiliyor. Fiyatı 260 dolar.





SmartWatch:

Japon Sony Mobile’ın Türkiye’de de satışa sunacağı SmartWatch, Android’li telefonlara bağlanıyor. Saat ile telefon üzerinden gelen tüm bildirimler kontrol edilebiliyor. Ekranı dokunmatik olan saatle müzik de dinleyebiliyorsunuz. 8 mm kalınlığındaki saatin ağırlığı 41 gram. Cihazın fiyatı 150 dolar.





Haber: Necdet Çalışkan