X

Klişelerden uzaklaşıp podyumdan sokaklara inelim. Tasarımcılara sık sık yönelttiğimiz “Nelerden ilham alıyorsunuz” sorusunun cevabı olan sokaklara... Sokak modası artık o kadar popüler bir hale geldi ki; moda haftalarında defilelerden ve tasarımcılardan çok dikkat çekiyor. Hal böyle olunca da sokak fotoğrafçıları da çoğalmaya başlıyor. Sokak modasını sosyal dünyayla paylaşan Yvan Rodic, The Sartorialist, Tommy Ton bunu en iyi yapan blogger’lardan.


Sokak şıklığını garantileyen parçalar

Sokaklarda gördüğümüz özgün stillerin etkisi altına girmemek mümkün değil. Peki ne yapmalı ve hangi parçalarla kendi tarzınızdan ödün vermeden sokak şıklığını yakalamalı? Bu zamansız parçalar sokakta her daim en stil sizsiniz!


Gömlek

Gardıropların trendi temsilcilerinden bol gömlekler her sezon yenilense de, “gömlek gömlektir” kuralı her zaman geçerli.





Militer ceket

Militer ceketler birkaç sezondur trend. Kocaman düğmeler ve kamuflaj deseninin ceketlere farklı bir hava kattığı gerçek.




Baskılı tişört

Tişörtsüz olmaz; özellikle sokak modasında gözümüze çarpan mesaj içerikli tişörtler ve baskılı modellerle farklı görünmek çok kolay.





Deri ceket

Deri ceketler pahalı diye düşünmeyin. Uygun fiyata da deri ceket bulmanız mümkün. Deri ceketlere yatırım yapmaktan korkmayın.





‘O’ ayakkabı

Sokağın yıldızı olmak istiyorsanız, kıyafette klasik, aksesuarda trendi parçaları tercih edin.





Maksi elbiseler

Küçük siyah elbisenin yeni verisyonu uzun maksi elbise. Klasikler arasına çoktan girdi bile.




Haber: Esra Çoruh