HT Hayat Anasayfa Oğlak burcunun özellikleri nelerdir? | Astroloji

Oğlak burcunun grubu: Toprak

Oğlak burcunun yönetici gezegeni: Satürn

Oğlak burcunun rengi: Kurşuni

Oğlak burcunun uğurlu taşı: Lal

Oğlak burcunun şanslı sayısı: 8

Oğlak burcunun şanslı günü: Cumartesi

Oğlak burcunun kişilik özellikleri nelerdir?

  • Çalışkan

  • Dürüst

  • Sadık

  • Hırslı

  • Hassas

  • Sabırsız

  • Pratik

Oğlak burcunun kişilik özelliklerine dair daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız: 10 maddeyle Oğlak burcu!


Oğlak burcu iş hayatında nasıldır?

Kariyerleri söz konusu olduğunda, Oğlaklar işkolik olma eğilimindedir. Bir Oğlak’la başarı arasına hiçbir şey giremez, özellikle de bir görevdeyken veya bir terfi veya yükseltme yolundayken. Hedeflerine ulaşmak için çok çalışırlar ve bu yolda karşılarında kimsenin durmasına izin vermezler. Bu yüzden iş yerinde bazı düşmanları olabilir ancak başarı merdivenlerini istedikleri kadar çıktıktan sonra yumuşama eğilimi gösterirler ve birçok kişiye fırsatlar sunarlar.


Oğlak burcu aşk hayatında nasıldır?

Oğlakların geleneksel bir romantik olduğu bilinmemektedir. Büyük romantik jestler yerine, düşünceli jestlerle şefkat göstermeyi tercih ederler. Hayat arkadaşlarına saygı duyarlar ve onları eşitleri olarak görürler. Bir Oğlak burcuyla beraberseniz, ilişkiyi hemen ilerletmek isteyip istemediklerine karar vermek için muhtemelen sezgilerini kullanacaklarını unutmayın. Bunu yaptıklarında, her zaman yanınızda olacak sadık bir partnere sahip olmayı bekleyebilirsiniz. Romantik partnerleri aynı zamanda en yakın arkadaşlarıdır. Yalnızca partnerleri bağlılık düzeylerini ciddiye almazsa ayrılırlar ve devam etmeden önce her zaman bir şeyleri düzeltmeye çalışırlar.


Oğlak burcunun en çok anlaştığı burçlar hangileridir? Oğlak burcunun diğer burçlarla ilişkisi nasıldır?

Oğlak burcu Koç burcuyla nasıl anlaşır?

Bu iki burç, birbirlerine hükmetme veya kontrol etme dürtüsünden kaçınmalıdır. Her iki tarafın da bir adım geri atması ve dramatik olmaktan çok sakin olması gerekiyor. Unutmayın, ikiniz de güçlüsünüz: Rekabet etmenize gerek yok.


Oğlak burcu Boğa burcu ile nasıl anlaşır?

Bu iki burç, herhangi bir şeye atlamadan önce ilişkileri değerlendirmek için zaman ayırmayı sever. Bir ilişki veya durumun içerdiği tüm risklerin ve faydaların farkına varana kadar duraklarlar. Sürprizlerden hoşlanmadıkları için her ikisi de yavaş yavaş bir taahhüt veya kararı daha doğru bulur.


Oğlak burcu İkizler burcu ile nasıl anlaşır?

Oğlak, İkizler dostlarına tamamen güvenebilirse, bu arkadaşlık harika olabilir. Aksi takdirde, kıskançlıktan beslenen yıkıcı tartışmalara yol açabilir. Bu ilişkiyi ayakta tutmanın en iyi tavsiyesi, her iki burcun da arkadaşlıklarının başlangıç ​​aşamalarında yumuşak olmalarıdır.


Oğlak burcu Yengeç burcu ile nasıl anlaşır?

Ne ilginç bir ikili! Oğlak, hassas Yengeç için çok katı olabilir, bu da bu ilişkinin çok durağan hissettirmesine neden olabilir. İlerleyebilmeleri için her ikisinin de ilişkilerine aynı özveri ve sadakatle yaklaşması gerekir. Sabırla harikalar yaratabilirler.


Oğlak burcu Aslan burcu ile nasıl anlaşır?

Karşılıklı saygı ve hayranlık, birbirlerinin huzurunda anında rahat olmayacak olsalar bile, bu iki burcu bir araya getirir. Yakın arkadaş olma yolu zorlu olsa da, ilişkilerinin yürümesini sağlamak için farklılıklarını bir kenara bırakmaya çalışacaklar.


Oğlak burcu ile Başak burcu nasıl anlaşır?

Hem Başak hem de Oğlak burcunun masaya istikrar ve rahatlık getirmesi nedeniyle bu burç oldukça kolay anlaşabilir. Birbirlerinin gerçek yüzlerini görecek ve kabul edecekler, bu da bu bağa güven temelinde inşa edilmiş ömür boyu sürecek bir ilişki potansiyeli yaratacak.


Oğlak burcu ile Terazi burcu nasıl anlaşır?

Oğlak ve Terazi ilişkileri çok ciddiye alırlar. Öyle ki, beraberliklerinin yürümesi her ikisi için de önemli olacaktır. Herhangi bir fikir ayrılığı olursa, düzeltmeye çalışacaklar ve kalıcı sorunlar yaşamadan sorundan hızla uzaklaşacaklar.


Oğlak burcu ile Akrep burcu nasıl anlaşır?

En kolay burç eşleştirmelerinden biri olan bu iki burç, aktif yaşam tarzları ve çalışma anlayışları sayesinde ömür boyu sürecek bir dostluk kurma kapasitesine sahiptir. Başarıya olan arzuları, bu arkadaşları bir araya geldiklerinde durdurulamaz hale getirebilir.


Oğlak burcu ile Yay burcu nasıl anlaşır?

İlk bakışta, Yay, alaylı Oğlak burcuna kıyasla vahşi bir çocuk gibi görünebilir ve görevine bağlı Oğlak, eğlenceyi seven Yay için fazla sert görünebilir. Zamanla bu iki arkadaş, farklılıklarını anlamayı ve beslemeyi öğrenirken diğerini takdir etmeye başlayabilir.


Oğlak burcu ile Oğlak burcu nasıl anlaşır?

Oğlak, kendini adamış ve sadıktır. Kendilerini adadıkça aşkları zamanla dönüşecektir. Biraz çaba gösterdikten sonra birbirlerine tatlı ve yufka yürekli taraflarını gösterebilecekler.


Oğlak burcu ile Kova burcu nasıl anlaşır?

Kova, durumları uzaktan görme yeteneğine sahiptir, bu da onlara arkadaşlarına rehberlik etmeleri için benzersiz bir bakış açısı sağlar. Doğası gereği bir insancıl olan Kova, arkadaşlara değer verir, onları en yüksek saygı ve standartlarda tutar ve bu, Oğlak burcunun ilişkilerde büründüğü havaya benzer.


Oğlak burcu ile Balık burcu nasıl anlaşır?

Bu idealist ikili, arkadaşlıklarını yaratım yoluyla kutluyor ve sıradan işler yerine birlikte sanat, müzik ve dans gibi sanatsal uğraşları sürdürmeyi tercih ediyor. Oğlak, Balık burcunu rüya gibi bulutlarından aşağı demirlerken ve Balık ilişkiye heyecan katarken, bu ikili maddi ve manevi olarak başarılı olabilirler.


Oğlak burcu ünlüler

Dünyaca ünlü Oğlak burcu ünlüleri arasında Kate Middleton, Michelle Obama ve LeBron James bulunurken Oğlak burcu olan Türk ünlüler arasında Burak Özçivit, Barış Manço ve Filiz Akın sayılabilir.


Oğlak burcu kadını nasıldır?

Oğlak kadını dengeli, güçlü ve işinin başındadır. Oğlak kadınları, zarafet ve dayanıklılıkla, hedefledikleri şeyden geri adım atmazlar. Hedeflerine ulaşmaları yıllar alsa bile kararlıdırlar. Kendilerini çok olgun bir şekilde gösterme eğiliminde oldukları doğrudur. Birçok Oğlak, korkutucu görünmenin gücünü anlar. Ciddiye alınmayı severler, bu yüzden kendilerini ciddi yansıtma eğilimindedirler. Oğlak, bazen bu yanını göstermek için mücadele etseler bile, çok sevecen ve şefkatli bir burçtur. Aile ve arkadaşlar hayatlarının çok önemli bileşenleridir. Oğlaklar ailelerine ve sevdiklerine çok yakın oldukları için yakın çevrelerinin nasıl hissettiğine çok önem verirler. Arkadaşların ve ailenin dışında, Oğlaklar çok bağımsızdır ve genç yaşlardan itibaren kendilerine nasıl yeteceklerini öğrenme eğilimindedirler.


Oğlak burcu erkeği nasıldır?

Oğlak erkekleriyle ilgili dikkatinizi çeken ilk şey her şeyi yoluna koymuş olmaları olacaktır. Hırslılar, azimliler ve organizeler ve işleri nasıl yapacaklarını biliyorlar. Bir hedefin peşindeyseniz, yanınızda bir Oğlak burcunun size destek olmasını ve tavsiyelerde bulunmasını isteyebilirsiniz. Ayrıca doğal olarak istikrar ve güvenliğe eğilimlidirler. Sadakati seçerler. Duygular bir Oğlak burcunun güçlü noktası değildir. Hayatın pratik ve maddi kısımlarına o kadar odaklanırlar ki, duygular ve sezgiler gibi göremedikleri şeyleri anlamakta zorlanabilirler. Oğlak bazen insanların duygularını incitebilir ancak bunu bilerek yapmıyorlar! Bir şeyleri düzeltmeye daima isteklidirler ve onlarla konuşarak çözemeyeceğiniz bir şey yok.


Oğlak burcunun seks hayatı nasıldır?

Bu oldukça pratik ve planlı burcun seks hayatını merak ediyorsanız: Oğlak burcunun seks hayatı nasıldır?


Oğlak burcu nasıl anne olur?

İyi günde de kötü günde de Oğlak annesi aileyi bir arada tutar. Evi aile için güvende tutmak ve bir düzeyde finansal güvenlik, Oğlak burcu bir annenin vazgeçilmezidir. Bu, Oğlak bir annenin sıklıkla sahip olduğu güçlü iş ahlakını gösterir ve hatta bazı durumlarda ailenin ana geçimini sağlayan kişi bile olabilir. Oğlak burcu bir anne, gerekirse ailenin kurallarını belirlemek veya disiplini sürdürmek olsun, ailedeki zorlu rolü üstlenmekten mutluluk duyar. Çocuklarına 'hayır' diyen kişi olmak, çocuklarının geleceği için en iyisini yaptığından emin olduğu için Oğlak burcu bir anneyi zorlamaz. Oğlak burcundaki bir anne için geleneksel değerler önemlidir ve onları canlı tutmak ve bir sonraki nesle aktarmak için genellikle aile geleneklerini devam ettirir. Bu gelenek duygusu, Oğlak annelerinin kendi ebeveynlerine ne kadar yakın olma eğiliminde olduklarında da görülebilir ve ailelerini gururlandırmak Oğlak burcu bir anne için önemlidir.


Oğlak burcu nasıl baba olur?

Çoğu zaman babaların en güveniliri, pratik ve gelenekçisi, çalışkan ve işinin ehli, Oğlak burcudur ama gerçekten oldukça katı olabilir. Oğlak babaların, çocuklarının uymasını bekledikleri kuralları ve beklentileri vardır ve özellikle kızlarına karşı koruyucu ve sahiplenici olabilirler. Çocuklarına çalışkan ve hırslı olmayı öğretmek onun için önemlidir. Okulda başarılı olmalarını ve başarılı kariyerlere sahip olmalarını isterler ve onlar için çok küçük yaşlardan itibaren planlamaya ve çok çalışmaya çalışırlar. Çocuklarını zorlamayı sever ve onlara erken yaşlardan itibaren kendine güvenmenin değerini ve önemini öğretirler. Oğlak babanın tatlı ve nazik yanı, çocukları için bir şeylerin yolunda gitmediğini fark etmede iyi olduğu anlamına da gelir. Çocuklarına doğru yolda rehberlik etmede iyi olacak ve onların zorluklarını çözmelerine yardımcı olacak ve hayatlarını kolaylaştıracak pratik çözümler sunacaktır.


Referanslar:

"Capricorn sun sign: Personality traits, love connections and more". Şuradan alındı: https://www.today.com/life/astrology/capricorn-traits-personality-rcna62550

"Everything You Need to Know About Dating a Capricorn Woman". Şuradan alındı: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a38097541/dating-capricorn-woman/ (09.09.2022). Monisha Holmes.

"Everything You Need to Know About Dating a Capricorn Man". Şuradan alındı: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a25620567/capricorn-man-personality-traits/ (08.09.2022). Jake Register.


Converter regex mismatch: #yatayciftli#haber#1057707#haber#1080509s#

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!

İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.