X

Lahana diyeti nedir?

Lahana diyeti, hızlı yağ yaktıran 7 günlük bir diyettir, bir haftada 2-4 kilo verdirmeyi hedefler. Devam etmek istiyorsanız her 7 günlük uygulamanın ardından onbeş gün ara vermelisiniz.


Lahana çorbası diyeti:

Malzemeler:



Lahana çorbası tarifi:

Bütün malzemeleri küçük küçük doğrayın. Tencerede 8-10 dakika kaynar ateşte pişirin ve baharatları ekleyin.



7 günlük lahana diyeti programı:


1. gün

Sınırsız meyve yiyebilirsiniz. Bağırsakları tıkayabileceği için kavun, karpuz, muz yemekten kaçının. Şekersiz çay içebilirsiniz. Sabah, öğle ve akşam hazırladığınız çorbadan sınırsız içebilirsiniz. 8 bardak su içmelisiniz.


2. gün

Sınırsız taze sebzeyi yanında 1 haşlanmış patates ile yiyebilirsiniz. 3 öğün dilediğiniz miktarda lahana çorbası için. 8 bardak su içmelisiniz.


3. gün

Sınırsız meyve yiyebilirsiniz. Şekersiz çay içebilirsiniz. Sabah, öğle ve akşam hazırladığınız çorbadan dilediğiniz kadar içebilirsiniz. 8 bardak su içmelisiniz.


4. gün

Sınırsız lahana diyeti içebilirsiniz. 3 muz ve yağsız serbest. 8 bardak su içmelisiniz.


5. gün

Sabah sınırsız lahana çorbası içebilir, öğlen ve akşam toplam 250 gr. balık, kırmızı ya da beyaz et yiyebilirsiniz. Sınırsız domates yeme hakkınız var. 8 bardak su içmeyi unutmayın.


6. gün

Sınırsız taze ya da buharda pişirilmiş yağsız sebze yiyebilir, öğle ve akşam 1 porsiyon balık, kırmızı ya da beyaz et yiyebilirsiniz. Öğünlerinize sınırsız yağsız yeşil salata eşlik edebilir.


7. gün

Sınırsız meyve, yağsız sebze ve taze meyve suyu günü.