X

Bünyesindeki oyuncu, yönetmen ve yazarlara, üretim yapabilmeleri için olanak, mekân ve yer sağlamayı amaçlayan Craft; 2012 yılında Şenay Gürler, Çağ Çalışkur ve Bahar Erkal ile Craft Tiyatro kurarak; geçen sene Nisan ayı itibariyle oyunlarını tiyatroseverlerle buluşturuyor.


Bu yılın Şubat ayında yeni oyununu sahneleyen Craft Tiyatro’nun tüm oyunları ; üniversitelerin tiyatro bölüm öğrencilerine ücretsiz.


Craft Tiyatro Oyunları:


Kayıp

Yazan: Neil LaBute

Yöneten: Çağ Çalışkur

Oynayanlar: Şenay Gürler ve Deniz Karaoğlu


Mercy Seat/Kayıp, Abby ve Ben üzerinden anlatılan bir duyarsızlık, ben merkezcilik ve maduriyet hikayesi. Gözlerinin önünde yaşanan terör saldırısını/bombalamaları bir fırsat olarak gören/görebilen insanların hikayesi. Yeni bir başlangıç fırsatı… Birlikte olabilmenin yolu. Her Pazartesi : 20.30 18-25 Mart


Uğrak Yeri

Yazan: Philip Ridley

Yöneten : Sami Berat Marçalı

Oynayanlar: İpek Bilgin ve Barış Gönenen


Vincent River /Uğrak Yeri "mahalle baskısının" bireylerdeki psikolojik ve fizyolojik sonuçlarını sorguluyor. Bu baskıyı yaşatan bizler için, yaşayanların hayatına bir pencere açıyor. Her Cuma 20.30 15-22-29 Mart


Kabin

Yazan: Kemal Hamamcıoğlu

Yönetmen: Çağ Çalışkur

Oynayanlar: Gonca Vuslateri, Bora Akkaş


Kabin; bir karşılaşmanın hikayesi.... Her Perşembe ve Cumartesi 20:30 14-21-28 Mart Perşembe 16-23-30 Mart Cumartesi Kabin +18 yaş üstü seyircilere yöneliktir.