X

Kendinize yaşam aralığı yaratın! Stresle baş edebilmenin ilk kuralı kendimizi sevmek! Size kendinizi nasıl sevebileceğinizle ilgili kendime not aldığım bir reçeteyi paylaşmak istiyorum.


Çalışma hayatının ve yaşamın gereklerinin neden olduğu stresten hepimiz etkileniyoruz. Ama stresin oluşumunda çevre kadar dışarıyı algılama ve düşünme biçimimizin de büyük bir etkisi var. Bu nedenle stres karşısında kendi düşünme ve hareket etme şeklimizi daha iyi anlayarak, stres düzeyinizi denetlememiz ve kendi yaşam kalitemizi yükseltmemiz de mümkün.


Kanser araştırma, tedavi eğitim alanlarında dünyanın en önde gelen kuruluşlarından biri olan Texas Üniversitesi MD Anderson Kanser Araştırma Merkezi uzmanlarından Dr. Michael Fisch’in hazırladığı bu tavsiyeler bir can simidi gibi hayatın içinde boğulmayı engelliyor. 10 ilkeden oluşan bu reçete, yalnızca kanserle mücadele eden hastalar ve stres altında çalışan doktorlar için değil, hayatın olumsuzları karşısında daha güçlü olmak isteyen herkes için yol gösterici bir rehber...


İşte stres ve hayatın olumsuzluklarıyla başa çıkma reçetesi: