X

Yiyemediğiniz bir şeyi asla cildinize sürmeyin mottosuyla yola çıktık ve evdeki malzemelerle doğal maskeler yaptık. Hepsinin tarifi videolu haberde!


Zeytinyağlı nem maskesi (Nemlendirici, yumuşatıcı)

*Gözaltı ve dudak kenarları hariç temizlenmiş cilde uygulayın. 20 dakika sonra ılık suyla yıkayın. Haftada 2 kez uygulayabilirsiniz.



Peeling maske (Ölü deri arındırıcı)

*Gözaltı ve dudak kenarları hariç temizlenmiş cilde dairesel haraketlerle uygulayın. Ilık suyla yıkayın, su bazlı nemlendirici sürmeyi ihmal etmeyin. Haftada 1 kez bu maskeyi uygulayabilirsiniz.







Zerdeçal maskesi (Koyu renk açıcı)

* Ciltteki koyu renkleri açmak için bu maskeyi haftada 2 kez kullanabilirsiniz. Düzenli olarak kullandığınızda ciltteki koyu renklerin açıldığını göreceksiniz.




Yaş maya süt maskesi (Kuruluk ve sivilceye karşı)

* Gözaltı ve dudak çevresine gelmeyecek şekilde haftada 2 kez uygulayabileceğiniz yaş maya maskesi ciltteki birçok sorunu çözebilecek bir maske. Akneli, siyah noktalı, kırışık ve hatta kuru ciltlerde kullanabileceğiniz maya- süt maskesini hazırlarken dikkat etmeniz gereken nokta maskenin kremsi bir kıvamda olması. Maskeyi uyguladıktan sonra 20 dakika yüzünüzde bekletin ve ılık suyla yıkayın.