X

Gözeneklerinizi sıkılaştırın: Yaş ilerledikçe gözenekler genişler ve cilt yaşlı görünmeye başlar. Sıkı gözeneklere sahip olup, genç gözükmek için ise temiz ve taze bir cilde sahip olmak gerekir. Bunun için ise yapmanız gereken; düzenli olarak salisilik asit içeren bir yüz temizleyici kullanmanız.


Güneş ışınlarından korunun: Yaşlanmayı hızlandıran en etkili faktör güneş ışınları. Güneşe maruz kaldığınız her an koruyucu kremler kullanmayı ihmal etmeyin.


Uyku düzeni: Kaliteli ve düzenli uyku her zaman yaşlanmayı geciktirici bir etken olmuştur. Günde en ideal uyuma süresi olarak 8 saatinizi uykuya ayırın ve ışıktan uzak, karanlıkta uyumayı tercih edin.


Sağlıklı beslenme: Yaşlanmayı geciktirmek için sağlıklı beslenmek şart. Özellikle sigara, alkol, düzensiz gece hayatı cildinizin erken çökmesine, yaşlanmasına sebep olur.


Cilt bakımı: Cildinizdeki kırışıklıkları önlemek için düzenli olarak cilt bakımı yapmak gerekiyor. Cildinize 2 hafta da bir uygulayacağınız peeling ile temiz ve parlak bir görünüme kavuşabilirsiniz.