X

Yalnız kalın…


Ailenizden, arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan ayrı kalmak zor gelebilir. Ama yeni eşiniz evlendiğiniz gece sizinle birlikte zaman geçirmek ve yalnız kalmak için sabırsızlanıyor. Onu bekletmeyin! Aileniz ve dostlarınız bekleyebilir, onlarla biraz erken vedalaşmanızda fayda var.





Bakışlarınız…


Yalnız kaldığınız anda, eşiniz ellerinde içeceği ve gözlerinde mutluluk ve heyecanla bakarken, ona korku dolu gözlerle bakmayın. Üzerinizdeki stresi ve kafanızdaki olumsuz düşünceleri bir an önce atmaya bakın.






İç çamaşırınız…


Erkeklerin süslü ve hayallerini genişletecek iç çamaşırlarına bakmak kadar zevk aldığı bir diğer şey ise, sizin iç çamaşırınızı çıkarmanızı izlemektir. Ona üzerinizdekileri çıkarırken küçük bir gösteri düzenleyebilirsiniz.





Aksesuarlar…


İlk birlikteliğinize hazırlanırken iç çamaşırlarınız kadar kendinize gösterdiğiniz özen de çok önemlidir. Manikürünüz ve pedikürünüz tam olsun. En önemlisi ise taktığınız aksesuarlar ve topuklu ayakkabılarınız, çıplak olsanız bile ayağınızda olsun.





Ön sevişme…


Sakın siz hazır olduğunuz anda hemen üzerinize atlayacak diye düşünmeyin. Onlar da bu ilişkiye hazır olmak için ufak oyunlarla büyülü dakikalara geçmeleri gerektiklerinin farkındalar.





Süprizler…


Çekingen ve utangaç bir yapınız varsa evlendiğiniz ilk gece ona farklı bir yanınızı gösterin. Unutmayın! Siz ne kadar özen ve istediğinizi gösterirseniz o, size daha çok saygı duyacaktır.






Ertesi gün…


Artık çekinecek hiçbir şey yok. Ertesi gün "Ne yaptım ben?" ya da "Nasıl bakacağım suratına?" gibi aklınızı kurcalayan sorulara son verin. Hatta ne kadar mükemmel bir gece geçirdiğinizi bile söyleyebilirsiniz. Bu onu mutlu edecektir.