X

1. Beğenildiğini duymamak

Erkek sevişmeye mi ihtiyaç duyuyor, yoksa onunla mı sevişmek istiyor? Beğenildiğini, arzu uyandırdığını düzgün cümlelerle duymayan kadının içinden, yanındaki erkekle hiçbir şey yapmak gelmez.





2. Dokunulmamak, okşanmamak

Buna erkeğin şefkatsiz şehveti de diyebiliriz!


3. Kötü kokular

Sigara, alkol, fırçalanmamış diş, yıkanmamış vücut kokusu her insan gibi kadının da midesini bulandırır.





4. Canının acıması

Güzel söz duymayan, okşanmayan, kötü kokulara maruz bırakılan ve sonuçta sevişmeye hazır hale gelemeyen kadın, cinsel birleşme sırasında zevk yerine acı duyar. Daha açık ifadeyle: Kadının cinsel birleşmeden zevk alması için vajinasının doğal yollardan kayganlaşmasına ihtiyacı vardır.

5. Klitorisinin uyarılmaması

Klitoris kadın bedeninin zevke en duyarlı noktasıdır ve parmakla izmarit söndürür gibi üzerine bastırılmadan, nazik ve yavaş dokunuşlarla okşanması gerekir. Kadına klitorisi yokmuş gibi davranmak veya onunla yeterince ilgilenmemek kadının sevişmek için heyecan duymasına engel olur.





6. Sevişmenin kısa sürmesi

Eğri oturalım doğru konuşalım. Genellikle erkek sertleşen penisini vajinayla hemen buluşturmaya bakar ve kısa süre içinde boşalır. Kadın içinse vajina ile penisin buluşması, seksin ve sevişmenin sadece bir kısmıdır. Bedeninin haz noktalarına dokunulmayan ya da üstün körü dokunulan kadın, vajinasında penis ağırlamaktan çok az zevk alır. Erkeğin, sevişme süresinin penisin vajinada kalma süresi olmadığını öğrenmesi gerekir.



7. Sevişme sonrası dokunulmamak

Kadın, şehvet dindikten sonra şefkatli dokunuşlara ve sarılmalara ihtiyaç duyar. Erkek arkasını dönüp horlamaya başlayınca kadın kendini eksik kalmış hisseder ve bu eksiklik hissini yaşamamak için sevişmekten uzak durur.



8. Nelerden zevk aldığının sorulmaması

“Bana dans et”, “Azdır beni” gibi talepleri olan erkeğin aklına “Sen ne yapmamı istersin?” demek gelmez.