X


Cinsel hayatta reikinin önemi



Omurganın dibinde, küçük bir oyuk bir kemik plakası vardır. Bu oyuğa masaj yaparak eşinizin cinsel enerjisini açabilirsiniz.





Seks ciddi bir mesele değildir!





Seks ciddi bir mesele değildir ve kahkaha büyük bir afrodizyaktır.





Kamasutra oku dengede kal



Kamasutra'nın amaçları arasında kadın, erkek, çiftler arası denge, yaşamı sevdirmeyi amaçlayan düşünceler olmaktadır. Kamasutra öğrenmek cinsel hayatınıza denge getireceği gibi kendinizi de farklı bir şekilde tanımanıza yardımcı olur.


Cinsellikte ortamın önemi

Uzmanlara göre sıcak ortamlarda aşk daha fazla nüksediyor. Bu yüzden insanlar yazın daha çok aşık oluyorlar. Ortam sıcaklığı hormonlar için teşfik edici...


Sağlıklı bir cinsel hayat için partnerinizle konuşun



Cinsel dünyanızda isteklerinizi belirleyin bunu partnerinize söylemekten çekinmeyin... Aranızdaki iletişimin bir parçasının da cinsel hayatınız olduğunu unutmayın.




Vücudunuza aşık olsun



Spor yapmak vücudunuzdaki hormon seviyesini yükseltir. Her şeyden önce daha enerjik olursunuz. Bu ruh hali ve hormonların da birleşmesiyle kendinize güveniniz artar. Sporu ihmal etmeyin, hayatınızdaki birçok alanda etkisini göreceksiniz.



Depresyon savar



Sağlıklı cinsel hayatın ruh halimizde birçok olumlu katkısı bulunuyor. Ruh sağlığınızı dengelemek için cinsel hayatınıza renk katın.


Kendini iyi hissetmekten başla!



Kendinizi iyi hissettirecek aktivitelerde bulunun. Bir hafatsonunu masaja ayırabilir ya da evinizi mumlarla aydınlatıp sakin bir ruh haline geçebilirsiniz. Kendinizi ne kadar iyi hissederseniz cinsel hayatınızın kalitesi o kadar artar.